5 cele mai bune alternative la PIA – cele mai rapide și mai ieftine VPN-uri 2020


Cu performanțe în general fiabile pe o rețea de peste 3.000 de servere din 33 de țări, Acces la internet privat (PIA) furnizează un VPN sigur servicii la preturi accesibile. Dedicarea confidențialității utilizatorului a făcut ca VPN să fie foarte popular, dar serviciul are limitări semnificative.

Utilizatorii PIA s-au plâns streaming incoerent performanţă, iar VPN este ONUcapabil să acceseze Netflix și alte site-uri protejate prin software de blocare VPN. Prin urmare, dacă doriți să transmiteți fluxul de conținut de la furnizori greu accesibile, ar trebui să luați în considerare alte opțiuni.

Pe de altă parte, dacă aveți nevoie doar de un VPN pentru navigare privată și sigură, PIA îl livrează cu siguranță. În ciuda locației sale din SUA, PIA a dovedit că își onorează angajamentul de a nu păstra jurnalele.

Pe scurt, PIA este un serviciu bun. Cu toate acestea, există și alte VPN-uri care fac tot ce face și multe altele. Iată cinci mari alternative la PIA care se potrivesc sau îi depășesc securitatea măsoară, în timp ce o depășesc în domenii precum ocolirea geoblocului, asistența clienților și viteza rețelei.

Cele mai bune alternative la PIA - Listă rapidă

 1. NordVPN
  NordVPN îți asigură activitatea online cu o dublă criptare și deblochează în mod fiabil Netflix și alte site-uri dificile cu cea mai mare rețea de server de orice VPN de top..
 2. ExpressVPN
  Nu vă veți face griji cu privire la viteză cu ExpressVPN, cel mai rapid VPN premium disponibil. Deblochează conținutul de pretutindeni, iar securitatea sa nu este la niciunul.
 3. CyberGhost
  Dacă ușurința dvs. de utilizare este prioritatea dvs., CyberGhost ar putea fi VPN pentru dvs. Profilurile sale presetate fac streaming de mare viteză cu o securitate completă, pe cât de simplu.
 4. PrivateVPN
  PrivateVPN face pur și simplu tot ceea ce așteptați să facă un VPN de cea mai bună calitate și îl face bine. Securitatea excelentă și deblocarea excelentă sunt cele mai importante caracteristici ale acestui serviciu de încredere.
 5. Scutul Hotspot
  Veți avea nevoie de serviciul premium (Hotspot Shield Elite) pentru a ajunge la Netflix, dar toți utilizatorii Hotspot Shield beneficiază de o rețea super rapidă și de protecție completă a confidențialității.

Obțineți NordVPN acum

De ce ai nevoie de o alternativă la PIA

Dacă navigarea dvs. este ușoară și aveți nevoie doar de un VPN pentru confidențialitate, s-ar putea să vă placă PIA și să nu doriți niciodată o altă opțiune. in orice caz, dacă încercați să accesați site-uri puternic blocate sau activitatea dvs. online este intensificată pe lățime de bandă, veți fi contrar Deficiențele PIA.

Pentru una, viteza PIA este decentă, dar nu rapidă, așa este nu este ideal pentru streaming. Și deși PIA poate ocoli unele geoblocuri de site-uri datorită numeroaselor sale locații de server, acesta nu reușește să deblocheze site-uri precum Netflix care folosesc protocoale agresive anti-VPN.

În plus, spre deosebire de principalele VPN-uri de pe piață, PIA nu vă permite să alegeți serverul, numai țara sau regiunea. Intenția este bună - gestionarea traficului de rețea pentru a menține viteze cât mai mari - dar ne place când VPN-urile pun cât mai mult control în mâinile tale.

În cele din urmă, PIA este asistența pentru clienți are nevoie de îmbunătățiri. Chat în direct nu este disponibil, deci puteți ajunge la agenți doar printr-un sistem de bilete de e-mail. Este bine pentru probleme minore, dar dacă problema dvs. necesită mai multe runde de discuții cu echipa de asistență, întârzierile pot deveni frustrante.

Desigur, ar trebui nu-ți sacrifica niciodată confidențialitatea din motive de viteză, suport, acces la conținut, sau orice altă opțiune VPN. Alternativele noastre recomandate la PIA furnizează servicii pline de caracteristici fără niciun compromis atunci când vine vorba de a vă păstra în siguranță online.

Acestea sunt principalele alternative la PIA - Iată de ce

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN vă permite să alegeți peste 4.900 de servere din 62 de țări, dintre care multe sunt optimizat pentru streaming. Acest furnizor oferă exclusivitate Tehnologia SmartPlay, ceea ce își îmbunătățește puterea de a ridica geoblocurile și vă va oferi acces la aproape toți furnizorii de videoclipuri.

Aceste caracteristici fac o alegere populară pentru utilizatorii care caută un VPN pentru a transmite conținut restricționat, dar cea mai mare rezistență a NordVPN este securitate lider în industrie, inclusiv a VPN dublu caracteristică care vă trimite traficul către două servere diferite pentru dubla criptare.

NordVPN folosește chei de calitate militară de 2048 de biți și 256 de biți cuplat cu un Funcția CyberSec, care blochează site-urile web periculoase și anunțurile enervante care reduc viteza de navigare. Tehnologia funcționează clar, deoarece vitezele de conectare sunt super rapide.

În cazul în care este puțin probabil să aveți probleme, asistența în direct 24/7 este întotdeauna la un clic distanță. Încercați serviciul excepțional al NordVPN fără griji, grație unui Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vizualizați ofertele NordVPN

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

ofertă comutare server nelimitat printre 148 de orașe din 94 de țări, ExpressVPN vă pune în control total asupra surfingului dvs. Și wow, sunt rapide acele servere - ExpressVPN rămâne neînvins în testele noastre de viteză a rețelei VPN.

ExpressVPN oferă de asemenea lățime de bandă nelimitată, pentru a putea naviga, transmite și descărca fără sfârșit. Pentru a încheia totul, ExpressVPN ocolește software-ul anti-VPN dur, oferindu-vă acces la platforme precum Netflix și BBC iPlayer la viteze maxime.

În ceea ce privește securitatea, ExpressVPN se potrivește funcției PIA pentru caracteristică, oferire Criptare AES de 256 biți și respectând un politică strictă fără jurnaluri. De asemenea, acceptă mai multe protocoale și are un comutator automat de ucidere pe toate platformele și instalațiile.

Adăugarea 24/7 ajută chat-ul live de la unii dintre cei mai simpatici agenți din lumea VPN și este ușor de văzut cum a devenit ExpressVPN un lider în industrie, cu utilizatori fericiți de pe tot globul.

Experimentați performanța uimitoare a ExpressVPN pentru dvs. cu un Proces gratuit de 7 zile pentru utilizatorii de telefonie mobilă și Garanție de returnare de 30 de zile pentru toți abonații.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Dacă sunteți nou în lumea VPN-urilor, CyberGhost este o introducere excelentă. lui CyberGhost interfață crocantă și intuitivă este foarte ușor de navigat, ceea ce îl face un favorit al începătorilor și al avantajelor. Serviciu clienți de încredere este disponibil 24/7 prin chat live.

Rețeaua CyberGhost se extinde 60 de țări, cu 2.900 de servere a alege din. Profiluri premade pentru streaming și caracteristici Stealth concepute pentru dodging blocante VPN vă asigură accesul perfect la Netflix și la alt conținut din orice parte a lumii.

Acest furnizor din România oferă toate caracteristicile esențiale de securitate, inclusiv cele stricte politica fără jurnale și a comutator ucide care oprește automat traficul dacă conexiunea VPN este întreruptă. CyberGhost vă permite, de asemenea, să torrent anonim cu al ei; cu al lui Interfața Ghost Downloads.

Planurile pe termen lung sunt foarte accesibile și Garanție de returnare de 45 de zile înseamnă că nu pierzi nimic încercând un abonament. Utilizatorii Android, iOS și Windows se pot înscrie și la un Proces gratuit de 7 zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele CyberGhost

4. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

Dovedind că nu trebuie să faci compromisuri cu VPN-ul tău doar pentru că ai un buget restrâns, PrivateVPN de fapt bate prețurile PIA pentru planuri de 2 ani și lună, oferind în același timp un serviciu mai complet.

Rețeaua de server PrivateVPN este mică în comparație cu cele ale primilor trei furnizori ai noștri (100 de servere distribuite în 56 de țări), dar aceste servere livrează în mod constant viteze mari exact la fel. Măsurile de securitate sunt de top și includeți un comutator de omor.

S-ar putea să descoperiți că accesarea Netflix, Hulu și BBC iPlayer este mai ușoară pe unele servere decât pe altele, dar din moment ce rețeaua este mică și comutarea serverelor este ușoară, nu veți transmite streaming în cel mai scurt timp calitate video excelentă.

A suport de chat live opțiunea este disponibilă cu PrivateVPN, dar aceasta nu funcționează întotdeauna. Așadar, s-ar putea să aveți nevoie să trimiteți ancheta dvs. prin e-mail sau prin sistemul de bilete de ajutor online.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de instalarea VPN, veți avea tot sprijinul pe care l-ați putea dori vreodată, inclusiv o caracteristică unică gratuită de ajutor la distanță, unde echipa tehnică instalează și configurează aplicația pentru tine, o opțiune pe care utilizatorii o iubesc.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Vizualizați ofertele PrivateVPN

5. Hotspot Shield Elite

dispozitive de protecție hotspot

Hotspot Shield este înconjurător din 2008 și a petrecut o mare parte a timpului aproape de topul multor „Cele mai bune VPN-uri”. Are peste 2.500 de servere extrem de rapide în 25 de țări, oferindu-vă o mulțime de locații și adrese IP din care să alegeți.

Hotspot Shield susține o viteză impresionantă a rețelei cu lățime de bandă nelimitată și comutatoare nelimitate de server, două avantaje apreciate de clienții săi mulțumiți.

Pentru securitate, Hotspot Shield ține pasul cu PIA cu criptarea AES și 256 biți alerte automate oricând întâlniți site-uri care conțin malware sau altfel amenințați cibersecuritatea. Cu toate acestea, nu include un comutator de ucidere.

Serviciul de bază al Hotspot Shield este GRATUIT și include toate funcțiile de protecție a confidențialității VPN. in orice caz, Acces Netflix și alte funcții premium sunt disponibil numai cu planul Elite, care este mai scump decât PIA, dar mai ieftin decât primele noastre două VPN-uri pentru planuri de 1 an și 2 ani.

Înscrieți-vă la planul gratuit pentru a învăța interfața, apoi porniți-vă Proces gratuit de 7 zile Elite înainte de a vă abona cu liniștea sufletească a Garanție de returnare de 30 de zile.

Hotspot Shield poate debloca:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Suporta torrenting: 

 • Da, P2P este permis pe toate serverele.

Hotspot Shield funcționează pe aceste dispozitive

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Vizualizați ofertele Hieldpot Shield

rezumat

PIA este un VPN de încredere care vă păstrează în siguranță online. Cu toate acestea, există alte VPN-uri disponibil care oferă același nivel de securitate, departe streaming mai bun, și caracteristici mai utile, totul pentru un preț similar. Asta nu înseamnă că nu ar trebui să folosiți PIA, dar merită să faceți cumpărături în primul rând.

Chiar dacă nu alegeți unul dintre furnizorii pe care i-am recomandat aici, sperăm că v-am ajutat să învățați ce să cauți într-un serviciu VPN premium. De asemenea, poate doriți să consultați articolul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru streaming de conținut online pentru câteva alternative mai bune la PIA.

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care Netflix, Hulu și alte platforme de streaming deflectează VPN-urile - și modul în care cele mai bune VPN-uri rămân cu un pas înainte - consultați informațiile noastre despre cum puteți bate software-ul anti-VPN.

Încercați NordVPN fără riscuri astăzi!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me