5 БЕЗПЛАТНИ алтернативи за ускоряване – бързи и безопасни опции през 2020 г.


Speedify е сравнително млад VPN, който според неговия изпълнителен директор Алекс Гизис повече акцент върху скоростта, отколкото сигурността. Разчита на своята функция за свързване на канали, за да комбинира силата на множество връзки - като домашния ви wi-fi и надбавка за данни от 4G клетки - за да повиши скоростта на интернет.

С изключение на тази функция за свързване всъщност не е толкова полезна - нито бърза. Услугата на Speedify напоследък е гореща тема потребителите се оплакват, че това не прави връзките им по-бързи. Оплакванията са особено често срещани относно безплатната версия на услугата.

Всъщност, когато тествахме Speedify за себе си, резултатите показаха доста значителен спад в скоростта на изтегляне и качване. Безплатната версия е най-лошата за скорост, но проблемът продължава във всички платени абонаментни планове.

Скоростта на връзката ни без Speedify:

5 тест за ускоряване на скоростта (1)

Скоростта на връзката ни със Speedify:

5 скоростен тест за скорост (2)

Всичко на всичко, Безплатният VPN на Speedify не изпълнява обещанието си да увеличи скоростта на връзката ви, и надстройката до платен план Speedify няма да реши проблема. Ако желаете да платите за VPN, ще бъдете много по-щастливи с премиум доставчик като NordVPN.

По-лошото, неимпресивната скорост е само един от проблемите, които вероятно ще срещнете със Speedify. По-долу ще разгледаме Ускорете другите недостатъци подробно и дайте списък с напълно безплатни услуги, които предлагат по-бързи връзки без компромиси със сигурността.

Първо обаче ето един чудесен трик използвайте безплатно платена VPN услуга за кратко време.

Как да получите Premium VPN БЕЗПЛАТНО

Ако искате VPN за краткосрочно използване, като например да се защитите по време на пътуване в чужбина, помислете дали да използвате безплатен пробен период на първокласна VPN услуга вместо да се примирява с недостатъците на напълно безплатна услуга.

В допълнение към безплатните тестове, които варират от ден до седмица, нашите най-високо оценени VPN имат гаранции за връщане на пари, така че можете да използвайте услугата за месец или повече напълно безплатно!

Това са нашите най-добри избор за първокласни услуги, които предлагат възстановяване на суми без зададени въпроси:

  1. Cyberghost
    С достъп до над 3000 виртуални места по целия свят и в 45-дневна гаранция за връщане на парите, CyberGhost е идеалният избор за краткосрочно използване на VPN. И ако търсите по-дългосрочно решение, неговите едногодишни и по-дълги пакети са съобразени с бюджета.
  2. NordVPN
    NordVPN е един от най-популярните доставчици на пазара. Можете да опитате премиум услугата без риск с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Най-хубавото е, че можете да осигурите до шест устройства едновременно с приложения за почти всяка платформа.
  3. ExpressVPN
    Ако скоростта е след вас, ExpressVPN превъзхожда Speedify с гигантски скокове. Ще можете да заобиколите геоблокирането и цензурата, като знаете, че връзката ви е възможно най-сигурна. ExpressVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате тази качествена услуга без риск.

Опитайте БЕЗПЛАТНО CyberGhost сега!

Допълнителни проблеми със Speedify

Speedify е недостатъчен и разочароващ VPN по много начини, особено безплатният стартов план. Доставчикът е обвинен в сериозни течове на DNS, предлага да вземете изпълнителния директор на думата му, когато той казва, че сигурността не е основният приоритет на компанията.

Един от най-важните - и скъпи - проблеми със Speedify е увеличено използване на данни. Чрез комбиниране на две връзки за зареждане на страница, вие зареждате страницата два пъти, като използвате два пъти повече данни. Няма смисъл да използвате безплатен VPN, ако резултатът е такъв скъпо струващи данни.

Speedify не е свързан с този проблем на уебсайта му, но когато се свързахме директно с поддръжката на потребителите, представител потвърди страховете ни: използването на вашите данни може да скочи с Speedify. Те ни предложиха решение - задаване на тапи на данни за нашата сметка. С други думи, те ни казаха да използваме по-малко данни.

И ако искате да отключите силно блокирано съдържание с Speedify, за съжаление нямате късмет. Уебсайтът Speedify потвърждава това не може да деблокира Netflix.

Ако сърфирането ви е леко, може би ще живеете с бавен VPN с ограничена функционалност. За съжаление, има още по-важна причина за безпокойство при тази услуга: Както много безплатни VPN мрежи, На Speedify не може да се вярва, за да защити поверителността ви.

Ускорете практиките за регистриране на данни

Когато използвате Speedify, доставчикът записва някои от вашите данни. Въпреки че доста VPN-и записват основна информация като време за връзка и използване на честотна лента, най-надеждните услуги предотвратяват връзката на техните регистрационни файлове с вас или вашите устройства.

Съгласно своята Политика за поверителност, Ускорете записи не само вашата информация за достъп, но и вашия IP адрес и уникални идентификатори от хардуера на вашето устройство Speedify твърди, че не споделя нито една ваша лична информация с трети страни - с изключение на, разбира се, на трети страни, с които е партньор.

Данните за вашето използване и бисквитки например се споделят с Google Analytics с цел предоставяне на персонализирани реклами и подготовка на отчети, които се споделят с други услуги на Google.

Ако подадете сигнал за грешка, докато използвате Speedify, приложението изпраща съобщение до Raygun, услуга за проследяване на грешки от трета страна Това съобщение ще включва вашия IP адрес и имейл адрес. Тази настройка се активира по подразбиране, но можете да се откажете от настройките на вашия акаунт.

Ускорете уязвимостта си за проверка на пет очи

Speedify е базиран в САЩ, пряко под юрисдикцията на Алианса с пет очи. За VPN в 5/9/14-Eyes територии, стриктните политики без регистрация са особено важни.

Тъй като Speedify регистрира и споделя част от вашата лична информация с трети страни, вашата сигурност може лесно да бъде компрометирана.

Добрият безплатен VPN може да осигури висока скорост и байпас geoblocks без да излагате вашите данни и устройства на риск. Прочетете нашите топ препоръки за напълно безплатни, бързи и безопасни алтернативи на Speedify.

Всички безплатни VPN имат недостатъци - първо изберете Безопасност

На повечето безплатни VPN мрежи липсва сигурността на техните първокласни конкуренти, което оставя връзката ви изложена на киберпрестъпници.

В началото на 2018г, безплатен VPN доставчик Hola претърпя катастрофална атака когато хакер наруши акаунта си на програмист и пренасочи потребителите на уебсайт за криптовалута към фишинг страница.

Безплатните услуги също са склонни отпадат, когато става въпрос за заобикаляне на геоблоки и цензура. Една от причините, поради която повечето безплатни VPN не могат да деблокират Netflix US например, е, че те не обновяват непрекъснато IP адресите на сървърите си. Така Netflix се научава да разпознава статичните IP адреси и да ги блокира.

Най-лошото е, че много безплатни VPN-и събират вашите данни и ги продават. Ето защо за максимална защита и надеждност, препоръчваме да използвате безплатен VPN, предлаган от премиум VPN доставчик. По този начин вашата онлайн сигурност никога не се компрометира.

VPN компаниите предлагат безплатни версии, за да ви вкусят от техните премиум услуги и да ви насърчат да преминете към платени планове. Това разбира се означава, че безплатните планове имат ограничения (обикновено за достъпа до сървъра и използването на данни), но те винаги ще бъдат по-надеждни от самостоятелни безплатни услуги.

Най-добрите напълно БЕЗПЛАТНИ алтернативи за ускоряване

1. TunnelBear VPN

тунелни устройства

Планът за Little Bear на TunnelBear ви предлага 500MB безплатни данни всеки месец. Въпреки че това няма да е достатъчно за Netflix маратон, ще бъде дръжте се покрит, когато използвате обществен wi-fi или банкиране онлайн.

И ако се притеснявате от цензурата, режимът GhostBear ще промени подписа на VPN на вашите данни, за да се избегне проверка на дълбоки пакети (DPI). Ако имате нужда от повече данни, TunnelBear предлага много достъпни премиум планове (подходящо озаглавено Гигантска и Гризли мечка).

С безплатния ви VPN от TunnelBear ще се радвате на сигурна, бърза връзка и избор на виртуални местоположения в над 20 държави. И за разлика от Speedify, TunnelBear може да отключи geoblocked съдържание като Netflix.

Когато неговият режим Always On е активиран, TunnelBear стартира в момента, в който се свържете с мрежата. негов Бдителният режим ще започне, ако връзката ви бъде прекъсната, блокиране на целия необезпечен трафик до възстановяване на връзката. Като цяло, не е чудно, че това е TunnelBear една от нашите най-високо оценени VPN.

Вземете БЕЗПЛАТНО TunnelBear

2. Щит за гореща точка

устройства за защита от гореща точка

Безплатният VPN на HotSpot Shield е една от по-ограничените опции, достъпни по отношение на избора на сървър, но той не прави компромиси с качеството или сигурността на мрежата.

Ще можете да избирате от няколко виртуални места в САЩ и да се наслаждавате на 500MB свободна честотна лента на ден. Въпреки че има малка разлика в скоростта на връзката в сравнение с платената опция Elite на Hotspot Shield, това не трябва да се отразява на редовното ви сърфиране и стрийминг.

Вашите данни ще бъдат в добри ръце с най-високите стандарти за шифроване на SSL на HotSpot Shield и автоматичен превключвател за убийство. HotSpot Shield също предлага безплатна 7-дневна пробна версия на своята неограничена премиум услуга.

Можете да проверите какво трябва да кажат клиентите за HotSpot Shield в нашия архив с отзиви.

Вземете Брой БЕЗПЛАТЕН щит

3. ZenMate

5 БЕЗПЛАТНИ алтернативи за ускоряване - бързи и безопасни опции през 2020 г.

Ако търсите безплатен VPN, пълен с функции, ZenMate е вашето перфектно съответствие! Безплатната версия предлага a огромен набор от функции с малко компромиси.

С ZenMate ще се наслаждавате на функции за сигурност като блокиране на WebRTC, криптиране от висок клас и a NAT защитна стена, която не позволява на киберпрестъпниците да сканират вашето устройство.

Функцията му винаги е стартирала вашата VPN веднага след като влезете в интернет, като гарантира, че вашите данни никога не са изложени. Най- Премиум версията на ZenMate е много бюджетна, и предлага неограничени скорости и възможност за свързване до 5 устройства едновременно.

Когато активирате безплатния си акаунт, ZenMate ще ви даде 7-дневен безплатен пробен период на своята първокласна услуга. Разберете защо потребителите бълнуват за ZenMate VPN!

Вземете ZenMate БЕЗПЛАТНО

4. Windscribe VPN

Уреди за предписване

Внушителната безплатна VPN услуга на Windscribe ви позволява да поемете пълен контрол върху вашата онлайн сигурност. Като основен потребител на акаунта можете да използвате до 10 GB данни всеки месец за поточно предаване, преглеждайте и отключвайте геоблокирано съдържание. Ще имате и пълен достъп до дълъг списък от VPN инструменти, като например рекламен блокер.

Windscribe спазва стриктна политика без регистрация и използва AES-256 шифър с 4096-битов RSA ключ, за да запази вашите данни и техните прости приложения правят старта си лек.

Платените професионални акаунти са още по-вълнуващи. За разлика от безплатната версия, ще се радвате на неограничен брой данни и достъп до сървъри в над 50 държави. Специализирани сървъри на Windflix ви позволяват да деблокирате Netflix САЩ и Великобритания, независимо къде се намирате в света.

Най-доброто от всичко, че рефералната програма на Windscribe ви награждава за покана на вашите приятели, с 1 GB допълнителни безплатни данни на месец на препратка. И, ако вашият приятел се регистрира за професионален акаунт, ще получите един безплатно!

Вземете Windscribe БЕЗПЛАТНО

5. ProtonVPN

ProtonVPN iOS устройства

ProtonVPN е мощен високоскоростен VPN с множество опции за акаунт. Най- безплатен план предлага стабилна, но ниска скорост с достъп до три виртуални места.

Или можете да надстроите до евтин план Basic, Plus или Visionary да ползват неограничени функции, включително Tor сървъри, сигурна поточна връзка и P2P връзки.

ProtonVPN е добре харесван от потребителите, защото, за разлика от Speedify, той ползи от силните закони в родината си Швейцария които защитават вашата анонимност. Това означава, че не може да бъде принудено да ви шпионира или да разгласява вашата информация на държавните агенции за наблюдение.

Вземете ProtonVPN БЕЗПЛАТНО

резюме

Безплатните VPN мрежи могат да бъдат рисковани - мнозина заплашват вашата анонимност и безопасност, само за да ви осигурят ниска скорост и ненадеждна услуга.

Въпреки че нейният изпълнителен директор прави впечатляващи претенции, Speedify е VPN за споделяне на данни разочароващи скорости на връзката. Една добра безплатна VPN трябва да защитава вашите данни, без да прави компромиси с качеството на услугата.

Най- безплатни VPN мрежи, които препоръчваме са проектирани от техните доставчици, за да ви подведат да надстроите до платена услуга, така че да знаете, че те никога няма да компрометира вашата сигурност.

И когато дойде време за надграждане до първокласна услуга за дългосрочна защита и достъп до съдържание в световен мащаб, не забравяйте да посетите нашата страница с най-добрите кодове на купони, за да получите най-горещите оферти!

Започнете безплатния си пробен CyberGhost СЕГА!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me