3 najbolja (stvarno besplatna) VPN-a koji rade s BBC iPlayerom u 2020. godini


Teško je pronaći besplatan VPN koji može zaobići geblokove BBC iPlayera tako da ih možete gledati izvan Velike Britanije. Tu sam ušla. Sastavio sam konačan popis najboljih besplatnih VPN-ova za BBC iPlayer koji i dalje rade 2020. godine tako da možete besplatno gledati Njegove tamne materijale, Drag Race UK i druge sjajne sadržaje.

Testirao sam 39 besplatnih VPN-ova uz BBC iPlayer i pronađena su samo tri koja su dovoljno snažna da zaobiđu stroga geo-ograničenja web lokacije. Kao što se i očekivalo, mnoge su besplatne usluge koje sam testirao bile loše dizajnirane, spora i nesigurna za korištenje.

Ali čak i najbolji besplatni VPN-ovi dolaze s nedostacima. Male dozvole podataka i ograničene mogućnosti poslužitelja sprječavaju vas da ne emitirate više od jedne epizode ili dvije - ako uopće dozvoljavaju strujanje.

Još gore, neke besplatne VPN zapravo predstavljaju prijetnju vašoj sigurnosti i privatnosti s sjenovitim postupcima prikupljanja podataka, adwarea ili opasnog zlonamjernog softvera.

Zato moja glavna preporuka je jeftina VPN usluga poput NordVPN tako da možete bezbrižno gledati svoje omiljene emisije na BBC iPlayeru nevjerojatnim brzinama i neograničenim podacima.

Najbolji besplatni VPN-ovi za BBC iPlayer - Kratki vodič

 1. NordVPN: Uživajte u neograničenim brzinama prijenosa i brzinom munje na BBC iPlayeru do mjesec dana, bez rizika, uz 30-dnevnu garanciju povrata novca NordVPN-a. U pouzdanom pristupu omiljenom BBC sadržaju dobivate i moćne sigurnosne, korisničke aplikacije i 580+ VPN poslužitelja u Velikoj Britaniji..
 2. Windscribe: Pristupite BBC iPlayeru s dva besplatna britanska poslužitelja na dobro dizajniranim aplikacijama Windscribea i sigurnim proširenjima preglednika. Mjesečno dobivate 10 GB besplatnih podataka, što je dovoljno za strujanje oko šest filmova u SD-u.
 3. Speedify: Poslužitelji u Velikoj Britaniji koji pouzdano mogu pristupiti BBC iPlayeru s pristojnom brzinom. Ali sa samo 2 GB besplatnih podataka mjesečno, nećete moći strujati više od nekoliko epizoda u SD-u.

Što je uhvatiti s besplatnim VPN-ovima?

Postoji razlog zašto najbolji VPN-i dolaze s cijenom. Trčanje dobre VPN mreže skupo je. Besplatni VPN-i smanjuju troškove ograničavajući vas na neke prilično značajne načine.

Kompatibilnost

Besplatni VPN-ovi rijetko nude toliko različitih aplikacija kao i premium usluge. Bolje vam je jeftina premium usluga ako tražite VPN kompatibilan s usmjerivačem ili želite gledati BBC iPlayer na Smart TV-u.

sigurnosti

Najstrašniji nedostatak korištenja besplatnog VPN-a je taj ne možete im uvijek vjerovati da bi bili sigurni na mreži.

Besplatni VPN-ovi često ograničavaju vaše sigurnosne značajke kako bi vas uvjerili u nadogradnju. Uobičajeno je da se besplatni VPN-ovi mogu pouzdati u novac od trećih oglašavača. Oni koriste adware i tragači koji sakupljaju podatke o vama i ugrožavaju vašu privatnost.

Premium VPN-ovi osiguravaju vaše privatne podatke IP maskiranjem, šifriranjem razine banke i naprednom IP / DNS zaštitom od curenja.

Ograničenja

BBC iPlayer ima neke od najstroži geoblokovi bilo kojeg web mjesta za streaming, pa pronalaženje besplatnog VPN-a koji ga može deblokirati rijetko je. Posebno je dobar u otkrivanju i blokiranju VPN prometa.

Potrebna je napredna tehnologija prigušivanja i velika poslužiteljska mreža da bi nadmudrila BBC iPlayer, a većini besplatnih VPN-a nedostaju resursi da bi se to dogodilo.

Gotovo svi besplatni VPN-ovi ograničavaju količinu podataka koje možete koristiti. To možda nije veliki problem ako samo pregledavate web ili ažurirate svoje društvene medije, ali nećete moći puno streaminga čak i ako vaš besplatni VPN može pristupiti BBC iPlayeru.

Za referencu, 1GB besplatnih podataka omogućuje vam strujanje oko 1,5 sata u SD-u. Većina besplatnih VPN-a daje vam samo nekoliko GB ili manje svaki mjesec.

Kako deblokirati BBC iPlayer

Gledajte kako Renny i Alan pokazuju kako odblokirati BBC iPayer za gledanje svih vaših omiljenih britanskih emisija!

Najbolji besplatni VPN-ovi za BBC iPlayer u 2020. godini

Pronašao sam tri besplatna VPN-a koji pouzdano mogu zaobići stroga geo-ograničenja BBC iPlayera bez ugrožavanja vaše sigurnosti..

1. NordVPN

NordVPN

 • Ostvarite mjesečno neograničene podatke uz 30-dnevnu garanciju povrata novca NordVPN-a
 • 580+ VPN poslužitelja u Velikoj Britaniji
 • 256-bitna enkripcija AES-a, IP maskiranje i blokiranje oglasa
 • Podrška za P2P uz strogu politiku zabrane prijave
 • Streamirajte na najviše šest uređaja istovremeno
 • 24/7 podrška uživo
 • Radi s: BBC iPlayer, Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV i mnogim drugima
 • Kompatibilno je s: Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox i usmjerivačima

NordVPN nudi sve što je potrebno za najbolje iskustvo streaminga s BBC iPlayerom. To je premium VPN, ali možete isprobati bez rizika s izdašnom 30-dnevnom garancijom povrata novca.

Njegova velika mreža od 5200+ poslužitelja uključuje 580+ poslužitelja u Velikoj Britaniji. Prepuna poslužitelja nije problem sa NordVPN-om čak ni tijekom razdoblja visokog prometa, tako da se ne morate baviti kašnjenjem međuspremnika..

Ovaj VPN nudi neograničeni podaci i propusnost, što znači da na BBC iPlayeru možete gledati onoliko HD epizoda koliko god želite bez da ih ikada odrežete.

Sa tehnologijom SmartPlay, optimiziranom za strujanje, NordVPN, bez napora možete pristupati 400+ streaming uslugama, uključujući BBC iPlayer, Netflix, HBO i Hulu. Sve što trebate je uključiti SmartPlay u aplikaciji. Ne morate brinuti o ručnom postavljanju da biste zaobišli čvrste geblokove BBC iPlayera - čak i ako ste ga instalirali na usmjerivač..

NordVPN nudi specijalne prigušujuće poslužitelje koji maskiraju vaš VPN promet kako biste to mogli zaobići cenzuru i pristup web-lokacijama s ograničenjima u vašoj školi ili na radnom mjestu bez da vas uhvate VPN blokovi.

Bez obzira na to je li streaming, torrent ili provjeravanje e-pošte, NordVPN u svakom trenutku štiti vašu lokaciju i privatne podatke robustnom enkripcijom, IP maskiranjem i automatskim prekidačem za ubojstvo.

Njegova CyberSec značajka blokira oglase, tragače i zlonamjerni softver. Ovo sprečava nametljive oglašavače treće strane da prikupljaju privatne podatke o vašoj aktivnosti pregledavanja. Blokiranje oglasa također može poboljšati vašu brzinu pregledavanja jer bez oglasa ima manje podataka za učitavanje na svakoj web lokaciji koju posjetite.

Pogledajte naš detaljni pregled kako biste saznali više o značajkama i performansama NordVPN-a.

Počnite strujati putem NordVPN-a!

2. Windscribe

Uređaji za vjetrobran

 • 10 GB besplatnih podataka mjesečno
 • Dva besplatna poslužitelja u Velikoj Britaniji (uključujući jednog s pristupom BBC iPlayeru)
 • Nema oglasa s besplatnim računom
 • 256-bitna AES enkripcija i IP maskiranje
 • Povežite neograničen broj istodobnih uređaja
 • Radi s: BBC iPlayer, HBO GO, YouTube i Kodi
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, iOS, Linux, Chrome i Firefox

Windscribe vam daje velikodušan 10 GB besplatnih podataka mjesečno. Ne možete imati nekoliko sesija gledanja bingea s 10 GB, ali svaki mjesec možete strujati oko šest filmova u standardnoj razlučivosti (SD). Plus, možete dobiti dodatnih 5 GB besplatnim tvitovanjem tvrtke, kao i dodatnih 1 GB za svakog novog korisnika kojeg uputite na Windscribe.

Možete odabrati između 10 besplatnih lokacija poslužitelja, uključujući dva poslužitelja u Velikoj Britaniji. Prvi poslužitelj koji sam testirao nije mogao pristupiti BBC iPlayeru, ali bio sam u mogućnosti dosljedno strujati BBC iPlayer dok sam bio povezan s poslužiteljem Londonskog čaja.

Ove besplatne servere nude pristojne brzine. Imao sam kratkih kašnjenja prilikom punjenja prilikom testiranja VPN-a tijekom razdoblja visokog prometa, ali u cjelini, Windscribe nudi mnogo više pouzdane veze od većine besplatnih VPN-ova.

Također možete koristiti Windscribe da osigurate svoju privatnost dok bujite. Ima strogo pravilo zapisivanja i nudi podršku P2P na više poslužitelja.

Besplatna verzija Windscribe-a dolazi s istim robusnim sigurnosnim značajkama kao i premium verzija. Štiti vašu privatnost i sigurnost IP maskiranjem i sigurnom enkripcijom. Čak vas štiti od zlonamjernog softvera, pratilaca, adwarea i ostalih cyber prijetnji.

Garbot-ov Windscribe, Garry, može odgovoriti na većinu pitanja, ali možete i razgovarati s predstavnikom službe za korisnike uživo ako je vaš upit složeniji. Windscribe također ima internetski sustav ulaznica za podršku.

Saznajte više o Windscribe-u čitajući našu cjelovitu recenziju.

Nabavite Windscribe besplatno!

3. ubrzati

ubrzati uređaj

 • 2 GB besplatnih podataka mjesečno
 • Šest besplatnih poslužitelja u Velikoj Britaniji (uključujući dva s pristupom BBC iPlayeru)
 • Odaberite između enkripcije utemeljene na AES-u ili ChaCha kako biste uravnotežili brzinu i sigurnost
 • Nema oglasa s besplatnim računom
 • Radi s: BBC iPlayer, YouTube, HBO GO i Kodi
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS iOS, Android i Linux

Ubrzajte ponude 2 GB besplatnih podataka mjesečno, što je dovoljno samo za strujanje u SD oko tri sata. Ipak, to je pouzdan izbor ako želite gledati sportsku utakmicu ili određeni film koji je dostupan samo na BBC iPlayeru.

Ima VPN poslužitelje na 200+ lokacija diljem svijeta, uključujući šest besplatnih britanskih poslužitelja. Dva od ovih poslužitelja uspješno su deblokirali BBC iPlayer tijekom mojih testova. Uspio sam strujati s minimalnim punjenjem, ali nije bilo dovoljno brzo da gledam išta u visokoj razlučivosti.

Tehnologija Speedify's Channel Bonding šalje vaše podatke odjednom preko dvije ili više internetskih veza radi poboljšanja brzine vaše veze. Loša strana je to može koristiti do dva puta više vaših wi-fi i mobilnih podataka.

Speedify koristi AES 128-GSM enkription za zaštitu većine modernih uređaja. Ako imate stariji uređaj, šifrirajuća šifra šifriranja ChaCha može značajno poboljšati vašu brzinu bez ugrožavanja sigurnosti.

VPN-ovo učinkovito IP maskiranje skriva vašu lokaciju od web lokacija koje posjetite, dok stroga politika bez zapisa osigurava da vaša aktivnost ostane privatna.

Možete učinkovito koristiti Speedify zaobići cenzuru i pristupite širokom rasponu geo-ograničenog sadržaja na mreži.

Speedify podržava bujicu na svojem amsterdamskom poslužitelju, koji je dostupan besplatno i optimiziran je za BitTorrent. Međutim, nećete moći preuzeti velike datoteke sa samo 2 GB.

Otkrijte kako je Speedify postigao na drugim područjima pročitajte naš cjeloviti stručni pregled.

Preuzmite Speedify besplatno!

Naše Premium VPN preporuke za BBC iPlayer

Moje besplatne VPN preporuke sigurne su i mogu pristupiti BBC iPlayeru, ali ne mogu učiniti kao vrhunski VPN. Frustrirajuće je malo slobodnih podataka prije samog uzbudljivog finala sezone. Ako želite neograničene podatke, brže brzine i bolju sigurnost, preporučujem ove najbolje ocijenjene (i pristupačne!) VPN-ove.

Ocjena provajdera ocjena Naša ocjena korisnika
Izbor urednika Počevši od: 3,49 USD/mjesec 5.0
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
2 Počevši od: 6,67 dolara/mjesec 4.9
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
3 Počevši od: 2,75 dolara/mjesec 4.8
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
4 Počevši od: 1,99 dolara/mjesec 4.8
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
5 Počevši od: 1,89 USD/mjesec 4.7
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto

Pitanja i odgovori

Koje bih karakteristike trebao potražiti u VPN-u za BBC iPlayer?

Mreža vaše VPN trebala bi imati više poslužitelja u Velikoj Britaniji povećati šanse da možete pronaći poslužitelj koji može deblokirati BBC iPlayer. Veća mreža poslužitelja također poboljšava brzinu vaše VPN veze smanjenjem prometa i gužve poslužitelja.

Osim velike brzine, trebate neograničeni podaci i propusnost tako da vam usred epizode ne ponestane podataka.

Ostale korisne značajke na koje treba paziti su kompatibilnost uređaja tako da možete gledati BBC iPlayer na svojim omiljenim platformama i uslužna služba za korisnike kako biste vam pomogli u rješavanju problema ako imate problem s streamingom sadržaja na BBC iPlayeru.

Kako mogu gledati BBC iPlayer s VPN-om?

Lako je gledati BBC iPlayer s visokokvalitetnim VPN-om. Nakon što preuzmete VPN na svoj uređaj, otvorite VPN aplikaciju i povežite se s poslužiteljem u Velikoj Britaniji. Sada biste mogli gledati BBC iPlayer bez daljnjih koraka.

Ako i dalje ne možete pristupiti BBC iPlayeru, pokušajte povezati s različitim UK poslužiteljima u mreži VPN-a dok ne nađete jedan koji djeluje.

Pobrinite se za vas osvježiti BBC iPlayer nakon povezivanja s novim poslužiteljem. Ovisno o postavkama preglednika, pomoć pri ponovnom pokretanju preglednika također može pomoći.

Mogu li koristiti VPN-ove na ovom popisu za gledanje Netflixa?

Ako tražite VPN koji radi s više web mjesta za streaming, uključujući BBC iPlayer i Netflix, vrhunski VPN poput NordVPN-a je vaša najbolja opcija. Windscribe također radi s Netflixom, ali samo ako nadogradite na premium račun. Speedify trenutno ne radi s Netflixom.

Jesu li VPN-ovi legalni?

Općenito da, ali ovisi o tome gdje živite. VPN-ovi su zakoniti u većini zemalja, ali nekolicina njih ograničava ili u potpunosti zabranjuje upotrebu VPN-ova. Da biste provjerili jesu li VPN-ovi legalni tamo gdje živite, možete pročitajte naš cjeloviti vodič ovdje.

Sažetak:

Besplatni VPN-ovi na ovom popisu mogu pristupiti BBC iPlayeru, ali možete prenositi samo ograničenu količinu zbog ograničenja podataka.

BBC iPlayer nastavlja s prekidom upotrebe besplatnih VPN-ova. Nema garancije da će bilo koji besplatni VPN ubuduće uvijek moći pristupiti željenom sadržaju.

VPN s niskim cijenama najbolja je opcija za pouzdan i dugoročan pristup BBC iPlayeru. Preporučujem NordVPN zbog cijena prilagođenih proračunu, velike mreže poslužitelja, velike brzine, vrhunske sigurnosti i značajki za strujanje prilagođeno korisniku.

Pomoću NordVPN-a možete deblokirati sadržaj na stotinama popularnih web stranica za streaming, uključujući BBC iPlayer, Netflix, HBO i mnoge druge. NordVPN možete testirati bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca. 

Pogledaj našu stranicu s VPN ponudama (ažurira se tjedno) za velike popuste na najbolje ocijenjene VPN-ove.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me