10 najboljih alternativnih alternativa koje djeluju u 2020. godini [& ARE SAFE]


ExtraTorrent je nekad bio drugo najveće torrent mjesto na svijetu, ali u 2017. godini dobrovoljno se ugasio bez ikakvog objašnjenja. Njegova vojska odanih obožavatelja i sljedbenika ostala je ne znajući kuda krenuti. Dok su se neki preselili u nove web lokacije koje su koristile naziv ExtraTorrent, drugi su bili prozirniji, pitajući se jesu li te stranice bile krivotvorine.

Tako, što učiniti ako još uvijek tražite zamjenu za ExtraTorrent za dijeljenje datoteka? Iako vas podsjećamo da je dijeljenje materijala zaštićenih autorskim pravima nezakonito i ne podržava vpnMentor, možemo vam ponuditi neku pomoć.

Tamo su alternative ExtraTorrentu koje su i dalje snažne, ali pažnja je potrebna kada im pristupate, te preporučujemo da uvijek koristite VPN kad god budete bujični.

Najbolje ExtraTorrent alternative

 1. The PirateBay.org
 2. RARBG.to
 3. 1337x
 4. TorLock
 5. Torrentz2eu.icu
 6. YTS.am / YIFY
 7. EZTV.ag
 8. Zooqle.me
 9. TorrentDownloads.me
 10. LimeTorrents.cc

10 alternative ExtraTorrentu

The PirateBay.org

Piratski zaljev i dalje je vodeća svjetska torrent stranica koja pruža pristup nebrojivom broju filmova, pjesama i preuzimanja softvera, kao i TV emisijama i drugim dijeljenim datotekama.

Sa sjedištem na Sejšelima, Pirate Bay je neprofitna organizacija koju su švedski aktivisti za borbu protiv autorskih prava prvi put osnovali 2003. To je jedno od rijetkih mjesta za mučenja koja je izdržala test vremena i pronašla način da ostane u zakonskim granicama - što znači da se ne može smatrati odgovornim za bilo kakva kršenja autorskih prava koja se dogode putem njegove web stranice.

extratorrent-img (2)

RARBG.to

Osnovan 2008. godine, RARBG olakšava zajedničku dijeljenje datoteka putem BitTorrent-a. Blokiran je u nekoliko zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Saudijsku Arabiju i Australiju. Korištenje VPN-a omogućit će vam da zaobiđete ta ograničenja, omogućujući vam siguran pristup sadržaju - istovremeno pamteći da se ne odričemo piratstva. Stranica nudi niz kategorija za preuzimanje, a također nudi vijesti, recenzije i druge informacije vezane uz filmove i emisije.

extratorrent-img (7)

1337x

1337x je trenutno treća najpopularnija web stranica za torrente koja i dalje radi u 2018. Koristi BitTorrent protokol kako bi omogućio međusobno dijeljenje datoteka direktorija torrent datoteka. Web lokacija je barem jednom promijenila imena domena kako bi se izbjegla zabrana pretraživanja Googlea; trenutno koristi domenu.to kao svoju glavnu stranicu, ali koristi i.se kada je glavna web lokacija nedostupna.

extratorrent-img (5)

TorLock

TorLock kombinira ogroman popis bujica s fantastičnim korisničkim iskustvom, pogotovo ako tražite visokokvalitetne nedavno objavljene filmove i glazbu, anime epizode ili materijal za čitanje. Neke stvari na TorLock-u teško je pronaći na ostalim trackerima, ali vjerojatno ćete i ovdje pronaći najpopularnije bujice - postoje preko 4,8 milijuna koje možete odabrati.

slika torlota

Torrentz2eu.icu

Torrentz2eu.icu klon je izvornog Torrentza koji je prošle godine zatvoren sudskim nalogom. Pokušaj pristupa web mjestu pokrenuti će upozorenje vašeg antivirusnog softvera. Ovo ne bi trebalo biti briga ako koristite VPN kako je predloženo, ali to bi trebalo biti svjesno.

10 najboljih alternativnih alternativa koje djeluju u 2020. godini [& ARE SAFE]

YTS.am / YIFY

YTS.am je započeo kao YIFY, mala grupa koja je objavila visokokvalitetna izdanja na raznim stranicama bujice. Jednom kada su shvatili koliko su postali popularni, započeli su vlastiti torrent site i YTS se rodio. Stranica je od tada imala nekoliko različitih imena domena i trenutno se pokreće s YTS.am.

To mjesto privuče pozornost vlasti u više navrata, osobito na Novom Zelandu gdje je protiv njega pokrenuta tužba protiv piraterije. No, i dalje je popularna kod korisnika zbog kvalitete svog sadržaja. YTS koristi format kodiranja x264, koji korisnicima daje kvalitetnije datoteke od mnogih koje nude torrenting stranice.

extratorrent-img (3)

EZTV.ag

EZTV.ag praktična je i jednostavna stranica za bujicu koja uključuje aktivni forum za izvještavanje o problemima, uključujući neispravne veze. EZTV je posljednjih godina izgubio određenu vjerodostojnost zbog pitanja sigurnosti i privatnosti. Imajte na umu da web mjesto upozorava korisnike da koriste VPN prije upotrebe usluge.

extratorrent-img (4)

Zooqle.me

Zooqle.me je bujica vrlo jednostavna za upotrebu s brojevima koji će vam pomoći da pronađete ono što tražite - u impresivnoj količini na raspolaganju je preko 37 000 filmova i 600 TV emisija. Općenito, sučelje je snažno, no moglo bi upotrijebiti manja poboljšanja za određene stranice. Zooqle ima mnogo sadašnjih lojalnih korisnika i nastavit će rasti s vremenom sve bržim brzinama.

10-najbolje-torrent-zoogle

TorrentDownloads.me

TorrentDownloads.me je još jedna vrlo popularna torrent stranica zahvaljujući svojoj urednoj i organiziranoj biblioteci torrenta. Ako svi ostali tragači ne uspiju, ovaj vam je vjerovatno najbolja šansa da pronađete materijal koji tako žurno tražite. Nažalost, u mnogim zemljama i na mnogim tražilicama blokiran je zbog velikog profila.

torrentdownloads slika

LimeTorrents.cc

LimeTorrents.cc je web mjesto koje pokreće jednostavno, uredno i korisničko sučelje. Nova izdanja uživaju u velikim brzinama i puno sejača, međutim stare bujice se često mogu ostaviti nekažnjene za i u lošem stanju. Odlična je alternativa B plana ako je vaše omiljeno mjesto za mučenje tek zatvoreno ili je trenutno nedostupno.

limetorrents slika

Je li bujica ilegalna?

S tolikim brojem zemalja koje izdaju pokrive zabrane za mučenja, pretpostavljate da su svi oblici mučenja nezakoniti.

U stvari, čin od samo bujica nije protuzakonita. Sjevanje i preuzimanje savršeno je unutar zakona - dok se ne radi o autorskim materijalima.

Torrentstvo za distribuciju ili preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima je nezakonito.

Budući da je tako teško pratiti što se dijeli putem bujica, mnoge zemlje radije izdaju zabrana na svim bujicama kako bi se spriječila ilegalna distribucija sadržaja zaštićenog autorskim pravima.

Nažalost, i ove se zabrane nailaze na zakonske bujice. Ako želiš pristupiti mjestima bujice u zemlji u kojoj su zabranjeni, morat ćete koristiti VPN.

Zašto koristiti VPN za pristup ExtraTorrent alternativama?

Čak i ako sudjelujete u zakonskim bujicama, od toga se i dalje mogu nalaziti opasnosti hakeri koji kradu vaše podatke do datoteke s virusima i zlonamjernim softverom na svoje uređaje. I zato što se može koristiti za ilegalne aktivnosti, bujice su u mnogim zemljama ograničene, a u nekim su drugim zabranjene.

VPN može vas zaštititi od zlonamjernog softvera i pružiti put do zaobići bilo kakve dosadne zabrane bujice, geobloke ili protupitanja internetskih usluga.

1. Deblokirajte bujica

Budući da bujica može biti ilegalna, nekoliko zemalja blokira bujice od pristupanja unutar njihovih granica.

Ako živite ili putujete u neku od ovih zemalja, trebat će vam VPN ako želite bujicu.

VPN-ovi rade preusmjeravanje prometa putem vlastitog privatnog poslužiteljaa. Ako se povežete s poslužiteljem u zemlji u kojoj bujice nisu blokirane, to će se dogoditi izgledaju kao da pristupate web lokaciji iz te zemlje umjesto svoje. Ovo će onda deblokirajte mjesto bujice.

Ako su u vašoj zemlji cenzurirane i druge web lokacije osim onih koje se koriste za bujicu, dobar VPN moći će zaobići vladine vatrozidove i pomoći vam da pristupite ograničenom sadržaju.

2. Ostanite bez problema

Budući da bujica uključuje dijeljenje datoteka P2P, ne možete uvijek biti 100% sigurni u ono što dobivate kada bujice. Ako slučajno preuzmete materijal zaštićen autorskim pravima, mogli biste suočiti s pravnim problemima ako vam se to preuzimanje pridruži.

VPN maskira vašu IP adresu i šifrira sav vaš promet, što znači da vaš aktivnost bujice čuva se potpuno privatno.

3. Zaštitite se od zlonamjernog softvera

Osim slučajnog preuzimanja zaštićenog autorskog prava, torrenting također dolazi s vrlo stvarnim rizikom slučajno preuzimanje zlonamjernog softvera.

Zlonamjerni softver može biti prerušen u legitimno preuzimanje ili skrivene unutar datoteka tako da ne shvaćate da ste zaraženi. Jednom kada ima pristup vašem uređaju, malware je obično jako velik vješt u skrivanju sebe a svom tvorcu može pružiti pristup svemu, od vaših osobnih podataka do bankovnih podataka.

Dolaze najbolji VPN-ovi ugrađeni blokeri zlonamjernog softvera. Ovaj će softver prepoznati i blokirati sumnjive web stranice i datoteke kako bi vas zaštitio od slučajnih preuzimanja.

4. Sprječite gutanje

Budući da bujica može zauzeti puno širine pojasa, mnogi ISP-ovi će automatski zaustaviti vašu vezu ako otkriju bujicu.

Budući da VPN i kodira vaš promet i maskira vašu IP adresu, to će se sakrijte svoju internetsku aktivnost čak i od svog davatelja internetskih usluga. ISP neće moći otkriti da vi mučite i stoga neće ugasiti vašu vezu.

5. Zaštitite svoju privatnost

Jedno od problema s P2P vezama je to ostali korisnici mogu vidjeti vašu IP adresu. Hakeri mogu upotrijebiti te podatke za pratite svoju lokaciju ili prijete vam cyber napadima poput DoS-a ili DDoS-a.

Sakrivanje vaše IP adrese putem VPN-a zaštitit će vas od cyber prijetnji. Kad sadite datoteke, ostali korisnici moći će vidjeti samo VPN IP adresu, a ne svoju. Ovaj pomaže vam da ostanete privatni i sigurni.

Najbolji VPN-ovi za torrenting

Kada odaberete VPN koji ćete koristiti s dodatkom ExtraTorrent, postoji nekoliko ključnih značajki na koje morate paziti:

 • P2P-poslužitelji koje omogućuju mučenje.
 • Dobre mogućnosti deblokiranja zaobići geo-ograničenja.
 • Munjevitom brzinom kako biste izbjegli bolno spora preuzimanja.
 • Stroga politika bez zapisa da nema podataka o vašoj aktivnosti.
 • Softver protiv zlonamjernog softvera da biste zaštitili svoj uređaj od infekcije.

Sve naše vrhunske preporuke nude sve ove značajke i još mnogo toga.

1. NordVPN

NordVPN za Bulgaris

Bilo da ste novi u torrenting-u i VPN-ovima ili ste upoznati s obojicom, NordVPN pruža usluge svima.

Ne samo da NordVPN podržavaju P2P veze, isto će automatski vas spaja na najbolji poslužitelj za bujice. Munjevitom brzinom ljubaznošću goleme globalna mreža 5.200+ poslužitelja brzo i jednostavno će se prenositi i preuzimati.

NordVPN je izvrsno za deblokiranje bujica, čak i sposobna zaobilazeći kineski ozloglašeni Veliki vatrozid. Vaša će privatnost biti zaštićena šifriranje vojnog stupnja kao i an automatski prekidač, DNS zaštita od curenja, i a stroga politika bez zapisa.

Svi NordVPN serveri također su automatski zaštićen CyberSec zlonamjernim softverom i softverom za blokiranje adwarea.

Pročitajte zašto naši korisnici ocjenjuju NordVPN kao najbolju VPN uslugu u cjelini ili pokušajte sami s a 30-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujice:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Počnite Torrenting sa NordVPN odmah!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Ako vas više zanima brzina nego išta drugo, ExpressVPN je za vas bujica VPN-a.

Naši korisnici ocjenjuju ExpressVPN kao najbrži VPN na tržištu, što vam jamči super brza preuzimanja. 3.000+ poslužitelja na 160 lokacija srednja deblokiranje geo-ograničenog sadržaja nije problem.

Ne samo da ExpressVPN nudi a stroga politika bez zapisa, također zapošljava TrustedServer tehnologija obrisati servere svaki put kada su isključeni - osiguravajući da se ne mogu pohraniti podaci o vašoj aktivnosti. Usluga vas također štiti 256-bitna enkripcija AES-a, ubojiti prekidač, i DNS zaštita od curenja.

ExpressVPN može biti malo skuplji od ostalih VPN-a za bujice, ali jeste daleko najbrži. Uvjerite se sami 30-dnevna garancija povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujice:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Počnite Torrenting s ExpressVPN odmah!

3. CyberGhost

CyberGhost

Sjajan izbor za početnike, CyberGhost dolazi sa namjenski profil bujice tako da ne morate brinuti o kompliciranim postavkama.

Profil će automatski vas spaja na najbolji poslužitelj za bujice - tamo su 5.700+ za odabir iz 90 različitih zemalja. Ova velika mreža također vam garantira pouzdana i brza veza s izvrsne mogućnosti deblokiranja.

Blokatori oglasa i zlonamjernog softvera zaštitit će vas od bilo kakvog zlonamjernog softvera zajedno sigurnosne značajke vojnog stupnja i a stroga politika bez zapisa.

Postoji razlog zašto je CyberGhost tako popularan među bujicama - pokušajte sami sa sobom velikodušno 45-dnevna garancija povrata novca.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujice:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Počnite Torrenting sa CyberGhost odmah!

Sažetak

Torrenting je fenomen koji se stalno razvija. Čim se jedno mjesto isključi, na njegovom se mjestu pojavljuje drugo. Iako je ovo korisno što se tiče korisnika u pogledu izbora, ipak stvara dodatne brige o sigurnosti i privatnosti. Ako razmišljate o bujici s bilo kojeg od naših 10 ExtraTorrent alternativa ili bilo kojeg drugog mjesta za torrent, tada koristite VPN.

To su naši gornji tipovi najboljih VPN-ova za bujicu.

Ocjena davatelja naših ocjena Ocjena korisnika
Izbor urednika 5.0 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
2 4.9 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
3 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
4 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
5 4.7 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto

Ako još uvijek niste uvjereni da vam treba VPN za bujicu, pročitajte naš vodič za bujice kako biste saznali više.

A ako se nijedna od naših pet najboljih opcija ne čini baš vama, provjerite naše rundo od svih najboljih VPN-ova za dijeljenje P2P datoteka.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me