10 най-добри VPN мрежи за iPlayer на BBC, които наистина работят през 2020 г.


Ако се опитвате да гледате любимите си британски предавания извън Великобритания, ще знаете, че BBC iPlayer има някои от най-трудните геоблоки на всяка услуга за стрийминг. Но не се притеснявайте - Тествах 37 премиум VPN и състави списък на 10 най-добри VPN за BBC iPlayer.

С една от тези топ VPN услуги (Препоръчвам NordVPN за BBC iPlayer), ще се насладите на най-новите приключения на „Доктор Кой“ или да се присъедините към Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман като Шерлок и Джон Уотсън на номер 221B, Бейкър Стрийт.

Как да разберете кой от първите ми 10 VPN за BBC iPlayer е най-подходящ за вас? Тествах и докладвах моите открития относно всичките им най-добри функции, за да ви помогна да вземете решение.

Contents

Кратко време? Ето най-добрите VPN за BBC iPlayer

 1. NordVPN - Най-добрият универсален за бързина, надеждност, производителност и цена. Предавайте BBC iPlayer безпроблемно с функцията SmartPlay.
 2. ExpressVPN - Гъвкава, надеждна поток с разделяне на тунели и пламващи скорости.
 3. CyberGhost - Най-добро за начинаещи VPN, с оптимизирани поточни сървъри и бърза настройка.
 4. Surfshark - Впечатляващо покритие на сървъра във Великобритания и специализирани поточни профили за BBC iPlayer.
 5. SaferVPN - Големи скорости и надеждни връзки за сигурно поточно предаване на BBC iPlayer.
 • И още 5 първокласни VPN за BBC iPlayer
 • Как тествахме и класирахме тези VPN
 • Защо се нуждаете от VPN за iPlayer на BBC

Започнете с NordVPN!

Бързо ръководство - Как да гледате iPlayer на BBC с VPN

 1. Закупете и инсталирайте VPN с много сървъри във Великобритания. Моята топ препоръка е NordVPN.
 2. Свържете се със сървър във Великобритания.
 3. Преминете към BBC iPlayer, регистрирайте се или влезте в профила си и започнете да предавате любимите си британски предавания.
 4. БАКШИШ: Когато се регистрирате, уебсайтът може да ви поиска пощенски код във Великобритания, който изглежда като този за Бъкингамския дворец: SW1A 1AA.

Започнете поточно предаване на BBC iPlayer днес!

Най-добрите VPN за BBC iPlayer през 2020 г.

След часове на строги тестове, аз отблъснах 37 кандидати за първокласна категория 10 най-добри VPN за BBC iPlayer. Всяка VPN от този списък ви позволява поток надеждно и последователно, без изоставане или буфериране и без ограничения на честотната лента или скоростта. Те също така ще ви държат сигурни и анонимни и ще ви предоставят достъп до други поточни услуги като Netflix, и да ви остави торент безопасно.

БАКШИШ: Ако нямате достъп до BBC iPlayer на един от сървърите на доставчика, преминете към друг сървър във Великобритания. Понякога се случва някои от сървърите на доставчика да бъдат блокирани, но други ще работят.

1. NordVPN

Най-добрият общ VPN за iPlayer на BBC

NordVPN устройства

Основните функции на NordVPN

 • 5 400+ сървъра по целия свят и 580+ във Великобритания
 • Светкавични скорости
 • Функция SmartPlay, предназначена за стрийминг
 • Специализирани IP адреси
 • Криптиране с военен клас и вграден блокер за реклами
 • Шест едновременни връзки
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Disney +, Sky Go, Hulu, HBO GO и Amazon Prime Video
 • Съвместим с: macOS, iOS, Windows, Android, Linux, браузъри и рутери

NordVPN има над 5 400 сървъра в 55+ страни, и винаги добавя още. Във Великобритания има 580+ сървъра, което е най-високото покритие във Великобритания, което съм виждал.

негов Функцията SmartPlay всъщност е предназначена за стрийминг, така че можете да получите достъп до BBC iPlayer на всички сървъри във Великобритания на NordVPN. Тази функция съчетава VPN технология със Smart DNS, така че да може да заобиколи трудни геоблоки с лекота. Прочетете повече за функцията SmartPlay на NordVPN в нашия цялостен преглед.

NordVPN на скоростите са мълниеносни. Всъщност, свързването към NordVPN може всъщност направи вашата връзка по-бърза, така че не е чудно, че е нашият топ VPN за скоростТова ви гарантира висококачествено и бързо поточно предаване без буфериране.

Има неограничени данни също, така че няма ограничения за това колко можете да стриймвате.

Друга чудесна функция за стрийминга е специални IP адреси. Това означава, че можете закупете IP адрес, който използвате само вие, отгоре на абонамента си.

Защо това е важно? добре, специален IP адрес означава, че iPlayer на BBC ще е по-малко вероятно да смята, че използвате VPN, тъй като има само вас с този единствен IP адрес - същият, както ако не сте използвали VPN. Това също означава, че никой друг потребител не споделя вашия IP адрес, така че няма бавни скорости.

NordVPN има a вграден рекламен блокер, CyberSec, което спира всички досадни изскачащи прозорци да ви пречат по време на поточно предаване. То също предпазва от злонамерен софтуер и фишинг атаки.

VPN ви защитава с най-напредналият протокол за защита, OpenVPN, успоредно 256-битово AES криптиране. Той също предлага стриктна политика без регистрация, превключвател за автоматично убийство и защита от течове на DNS.

Можете да имате до шест едновременни връзки с един абонамент, така че можете да използвате няколко устройства и да предавате BBC iPlayer където и да сте.

Готови ли сте да опитате сами защо смятам, че NordVPN е най-добрият? Изпробвайте го безрисково със своите 30-дневна гаранция за връщане на парите. И ако имате нужда от помощ, поддръжката винаги е на разположение с NordVPN 24/7 чат на живо.

Вземете NordVPN днес!

2. ExpressVPN

Най-доброто за надеждно предаване с висока скорост

ExpressVPN устройства

Основните функции на ExpressVPN

 • 3 000+ сървъра по целия свят, включително 4 места във Великобритания
 • Пламващи скорости
 • Разделяне на тунели
 • Водеща в отрасъла политика за криптиране и нулева регистрация
 • Автоматичен ключ за убийство
 • Пет едновременни връзки
 • Работи с: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Netflix, CBC, NBC, HBO GO, Hulu
 • Съвместим с: Windows, Android, macOS, iOS, Apple TV, Chrome, Firefox

ExpressVPN е супер бърз VPN, който е чудесен за стрийминг. То има 3 000+ сървъра по целия свят, включително няколко във Великобритания.

Той заобикаля с лекота геоблоковете на BBC iPlayer и неговото пламващите скорости означават, че можете да стриймвате в ултра HD без закъснение.

Използвайте ExpressVPN вграден тест за скорост, за да видите кои сървъри във Великобритания се представят най-добре по отношение на латентността и скоростта на изтегляне. Това гарантира, че получавате най-добрите скорости всеки път.

ExpressVPN има неограничени данни, също, така че ако искате да гледате телевизионно предаване след телевизионно предаване, можете.

Търсите ли поток в движение? ExpressVPN позволява до пет едновременни връзки така че можете да продължите любимото си британско телевизионно предаване в сутрешните си пътувания или по време на работа.

Разделяне на тунели е една от отличителните функции на ExpressVPN. Можеш контролирайте кои приложения използвате чрез VPN и кои оставяте нешифровани. Това означава, че можете да предавате поточно предаване на BBC iPlayer на мобилно устройство чрез приложението например и пак да използвате приложенията си за онлайн банкиране и социални медии с вашия локален IP адрес.

ExpressVPN има първокласна сигурност, включително 256-битово криптиране на AES, политика за нулева регистрация и превключвател за автоматично убиване.

негов Защитата от течове на DNS и IP спира всички случайни течове които могат да разкрият истинското ви местоположение или онлайн активност. Можете да прочетете повече за защитата от течове на DNS и IP и защо е важно нашия преглед ExpressVPN.

Готов да тръгвам? Вече изтеглени и имате нужда от помощ при следващите стъпки? Има 24/7 чат на живо ако имате нужда от поддръжка, плюс уроци и ръководства стъпка по стъпка.

ExpressVPN за вас ли е? Изпробвайте го безрисково със своите 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Поток BBC iPlayer с Express VPN!

3. CyberGhost

Най-добър VPN за начинаещи и бърза настройка на потока

cyberghost множество устройства

Основните функции на CyberGhost

 • 5 700+ сървъра в световен мащаб с 400+ във Великобритания
 • Оптимизирани поточни сървъри за BBC iPlayer
 • Светкавични скорости
 • Лесно за използване приложение
 • 256-битово AES криптиране, блокиране на реклами и политика без регистрация
 • 24/7 чат на живо
 • Седем едновременни връзки
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Disney +, NBC, Hulu, MTV и FOX
 • Съвместим с: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, браузъри и рутери

Нови за VPN мрежи? CyberGhost е чудесен избор за стрийминг на BBC iPlayer, със своя qнастройка на uick и стъпки с едно щракване.

Той има широко разпространена глобална мрежа от над 5 700 сървъра в 90 страни, включително над 400 във Великобритания. Това означава изобилие от възможности за онлайн достъп и по-малък риск от пренаселеност.

CyberGhost предлага впечатляващи скорости. По време на тестовете си лесно можех да получа достъп до iPlayer на BBC и да поток безпроблемно. То също има неограничени данни, така че можете да гледате всичките си любими британски телевизионни предавания едно след друго.

За да направите настройката още по-лесна, има CyberGhost специализирани поточни профили за BBC iPlayer. Достъп до един от оптимизираните му сървъри и ще имате гарантирани свръхбързи скорости за без буфер стрийминг.

Има вграден рекламен блокер, който спира досадни реклами от прекъсване на вашето хапване и предпазва устройството ви от злонамерен софтуер и опити за фишинг.

Имате приятели и семейство, които също поточно? CyberGhost позволява до седем едновременни връзки така че можете да защитите и поточно на всичките си устройства.

CyberGhost ви държи в безопасност 256-битово криптиране на AES и множество протоколи за сигурност, включително водещия в отрасъла OpenVPN протокол.

Вие също имате автоматичен ключ за убийство и политика за нулева регистрация за допълнителна поверителност по време на поточно предаване.

Ако търсите торент, както и поток, ще харесате този CyberGhost позволява P2P споделяне на своите сървъри и дори има оптимизирани такива, за които да се свържете. Разгледайте нашия преглед на CyberGhost да прочетете повече за оптимизираните му сървъри и как работят.

С услугата функция за разделяне на тунели, можете да сърфирате локално, използвайки истинския си IP адрес, докато наваксвате стриктно, сякаш седите в Обединеното кралство.

Решихте, че CyberGhost е подходящ за вас. Сега го изпробвайте безрисково, като се възползвате от него 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Имате въпроси за това как да започнете или какво да направите по-нататък? Използвайте CyberGhost 24/7 чат на живо. Нейните съветници са полезни и бързо ще ви намерят отговор на всичко, от което се нуждаете.

Вземете CyberGhost днес!

4. Surfshark

Най-евтиният VPN за iPlayer на BBC

SurfsharkVPN

Основните характеристики на Surfshark

 • 1040+ сървъра в 60+ страни, включително Великобритания
 • Бързи, надеждни скорости
 • Неограничен трансфер на данни
 • Вграден рекламен блокер
 • Неограничени едновременни връзки
 • 256-битово AES криптиране, превключвател за автоматично убийство и политика за нулева регистрация
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO GO, ESPN, SHOWTIME и DAZN
 • Съвместим с: Android, Windows, iOS, macOS, Chromebook, рутери и Amazon Fire TV

Surfshark има над 1,040 сървъра в 60+ страни, включително Великобритания. Въпреки че не са толкова много, колкото други водещи доставчици, все още има много IP адреси, достъпни за надеждно, бързо предаване на BBC iPlayer.

То предлага неограничена честотна лента и данни, така че можете да се насладите на всички ваши любими телевизионни предавания без ограничения. Успях да гледам епизод след епизод с голяма скорост и качество по време на моите тестове.

Искате BBC iPlayer с вас, където и да отидете? Surfshark позволява неограничени едновременни връзки. Свържете всичките си устройства, за да можете безопасно да поточно във всяка стая на вашия дом.

Тя има своя собствена вграден рекламен блокер, който нарича своята функция CleanWeb. Той ви предпазва от опити за фишинг, злонамерен софтуер и тракери, но също така гарантира непрекъснато стрийминг.

Surfshark също има a Функция за разделяне на тунели с бял цвят. Той е полезен инструмент, ако искате гъвкавост, докато предавате поточно предаване. Можете да изберете BBC iPlayer или браузъра си, за да се движите през шифрования VPN и да използвате всичко останало с вашия локален IP адрес.

Важна ли е пълната анонимност и сигурност при поточно предаване? Ще го получите с Surfshark's криптиране от военна степен, политика за нулева регистрация и автоматично превключване на убийствата. 

То има DNS и IP защита срещу теч за още по-голяма поверителност, плюс функция MultiHop, която ви свързва със сървъри на множество места. Това означава, че е по-трудно да се проследи един директен поток от трафик, така че сте още по-невидими онлайн. Звучи интересно? Вижте как работи функцията MultiHop нашия подробен преглед.

Surfshark има a 24/7 чат на живо. Нуждаете се от помощ при инсталирането? Искате ли да знаете повече за това какво друго може да деблокира услугата? Хоп на чат за бързи отговори. Безрисково е да изпробвате богатите на функции пакети на Surfshark, когато се възползвате от него 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Започнете с Surfshark днес!

5. SaferVPN

Специализирани поточни профили за лесна употреба

Устройства SaferVPN

Основните функции на SaferVPN

 • 700+ сървъра по целия свят и много IP адреси във Великобритания
 • Сървъри, проектирани за стрийминг
 • Лесна настройка и конфигуриране
 • Множество протоколи за сигурност и 256-битово криптиране на AES
 • Политика за нулева регистрация
 • Пет едновременни връзки
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Sling TV, Amazon Prime Video, ESPN и HBO Now
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, рутери, браузъри и Linux

SaferVPN има 700+ сървъра в над 30 страни, включително сървъри, специално проектирани за стрийминг. 

Изборът му на базирани в Обединеното кралство сървъри означава много различни IP адреси, от които да изберете. Всеки от тях е надежден за деблокиране на BBC iPlayer.

Бързият стрийминг и SaferVPN идват като пакет. Ти имаш гарантирана е неограничена честотна лента и данни и скорости на мълния.

Настройката е лесна и можете да се свържете със сървър за секунди. Успях да стартирам VPN и да се насоча към BBC iPlayer за нула време; така че ако бързате, това е чудесен вариант за бързи връзки.

Поддържа SaferVPN до пет устройства едновременно, така че можете да предавате BBC iPlayer на множество устройства във вашето домакинство.

негов разширение за прокси браузър за Chrome прави свързването още по-лесно. Просто щракнете върху добавката, вместо да стартирате пълната VPN, за да криптирате трафика си. Тази функция кодира само трафика на вашия браузър, така че можете да предавате поточно BBC iPlayer, но да използвате другите си приложения, както обикновено.

Можете да избирате множество протоколи за сигурност, включително любимите отрасли, OpenVPN. Той също поддържа IKEv2, който предлага още по-добри скорости.

SaferVPN има строга политика без регистрация и превключвател за автоматично убиване, поддържане на вашата поверителност и анонимност онлайн. Той също предлага 256-битово AES криптиране за максимална сигурност.

Не искате някой да знае какво правите? Можеш запишете се до SaferVPN с Bitcoin, за да скриете истински самоличността си.

Ако имате нужда от помощ, агентите за поддръжка на живо са на разположение 24/7. Можете да получите достъп до тази услуга дори преди да сте се регистрирали. Има и ръководства стъпка по стъпка, въпреки че настройката е толкова проста, че вероятно няма да са ви необходими.

Близо до извършване? SaferVPN на 30-дневна гаранция за връщане на парите ви позволява да го тествате безрисково, за да сте сигурни, че правилния избор правите. Искате ли да прочетете повече за SaferVPN? Ние поставихме неговите характеристики на теста нашия подробен преглед.

Опитайте SaferVPN днес!

6. ЧастенVPN

Най-доброто за бърза настройка и бърз, сигурен поток

ЧастниVPN устройства

Основните функции на PrivateVPN

 • 150+ сървъра в световен мащаб и 6 сървъра във Великобритания
 • Бързи скорости
 • 24/7 чат на живо
 • Шест едновременни връзки
 • Криптиране с военен клас, без регистрации и превключвател за автоматично убиване
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, SHOWTIME, HBO GO и ESPN
 • Съвместим с: iOS, macOS, Windows, Android, Kodi, браузъри и рутери

PrivateVPN има доста малка сървърна мрежа от 150+ сървъра в 60 страни, но не позволявайте на този глупак да мислите, че този VPN няма да се представи.

То има шест сървъра във Великобритания и всички те са надеждни за деблокиране на BBC iPlayer. Обикновено се удря и пропуска с други сървъри на други доставчици, но вие гарантирано стрийминг с PrivateVPN.

То има неограничена честотна лента и данни, както и скоростите му са впечатляващи. Можете да гледате всички ваши любими телевизионни сериали без досадно буфериране или изоставане, за да прецените.

Друга отличителна функция? PrivateVPN позволява до шест едновременни връзки. Това означава, че можете да стриймвате в автобуса, докато някой друг гледа у дома, в библиотеката и в офиса.

Използва 2048-битово и 256-битово AES криптиране за да запазите вас и вашите данни, плюс строга политика без регистрация и това всичко важно автоматичен превключвател за защита за защита от прекъсвания на връзката.

Има чат на живо на разположение 24/7 и банка от ръководства за настройка, ако имате нужда от поддръжка.

Има 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да го изпробвате дългосрочно. Имате нужда от него в движение? Вижте 7-дневния му безплатен пробен период. Така или иначе ще изпитате премиум функциите му без риск.

Ако искате да научите повече за PrivateVPN, преди да направите своя избор, разгледайте нашия прегледРазкрихме всичко, което трябва да знаете.

Поток BBC iPlayer с PrivateVPN!

7. Щит за гореща точка

Надеждни, бързи и сигурни връзки за поточно предаване на BBC iPlayer

устройства за защита от гореща точка

Основни характеристики на щита на горещата точка

 • Над 3 200 сървъра в 70+ страни
 • Пламващи скорости
 • Пет едновременни връзки
 • Сигурност от висок клас
 • 24/7 чат на живо
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, YouTube, HBO GO, HBO Now и DAZN
 • Съвместим с: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox и Chromebook

Hotspot Shield предлага светкавични скорости на всичките му сървъри за бърз и надежден поток. Всъщност тя го направи на трето място в нашия преглед на най-бързите VPN.

Той също има впечатляваща глобална мрежа 3 200+ сървъра в 70+ страни, с много налични IP адреси във Великобритания.

Щит на горещата точка сървърите са оптимизирани за поточно предаване. с неограничена честотна лента и данни, Успях да предавам на iPlayer на BBC в HD качество без буфериране.

Всеки иска лесен живот, нали? Hotspot Shield предлага точно това със своите лесна навигация и прост интерфейс.

Пет едновременни връзки и без реклами означава, че всеки в къщата може да се настани за непрекъснато гледане.

Hotspot Shield предлага криптиране с военен клас, вградена защита от злонамерен софтуер и регистриране на нула. Това означава, че вашите данни са безопасни от хакери, интернет доставчици и дори от правителството.

Има 24/7 чат на живо ако имате въпроси Обзалагам се, че можем да отговорим на повечето от тях, така разгледайте пълния ни преглед на Hotspot Shield първо.

Готови ли сте за пробен старт? Възползвайте се от щедростта на Hotspot Shield 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Опитайте Hotspot Shield днес! 

8. Иваци 

Специализирани IP адреси за гарантирана стрийминг

ivacy-устройства

Основните характеристики на Иваси

 • 58 сървъра във Великобритания и 1000+ по целия свят
 • Бързи скорости
 • Специализирани IP адреси
 • Разделяне на тунели
 • Криптиране с военен клас и превключвател за автоматично убийство
 • Защита от течове DDoS и IPv6
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, ESPN, HBO GO, HBO Now и Amazon Prime Video
 • Съвместим с: iOS, Android, Windows, Linux, Kodi, Raspberry Pi и Smart TV

Иваси е актуален VPN с над 1000 сървъра на 100+ места, включително 58 сървъра само във Великобритания.

Всеки сървър има неограничена честотна лента, за да можете да се насладите пламващи скорости докато непрекъснато стрийминг Top Gear или Killing Eve.

Ivacy на специални IP адреси улеснявайте сърфирането в мрежата. Ако банкирате онлайн например, има по-малка вероятност да бъдете изключени от профила си, ако използвате един, специален IP адрес срещу нов всеки път. Статичните IP адреси също означават, че услуги като BBC iPlayer са по-малко вероятно да открият и блокират вашата VPN.

Разделеното тунелиране е друга функция на Ivacy, която осигурява по-голяма гъвкавост при сърфиране и стрийминг. С този компонент вие контролирате кои приложения преминават през VPN и кои използват вашата обикновена връзка.

Както при всички останали VPN в този списък, Ivacy поддържа множество връзки на устройства. Можеш използвайте Ivacy на до пет от вашите устройства едновременно.

Вие сте сигурни онлайн с 256-битово AES криптиране, превключвател за автоматично убийство и DDoS защита. 

Има също IPv6 защита срещу теч за да запазите физическото си местоположение невидимо и защита от зловреден софтуер за да блокира вирусите от заразяване на вашето устройство.

За каквато и да е поддръжка или общи въпроси, можете да използвате Ivacy's 24/7 чат на живо.

Мислите ли, че това може да е това, с което искате да отидете? Иваси предлага а 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да го изпробвате, за да сте сигурни.

Ако имате нужда от по-убедителни, разгледайте нашия преглед за да прочетете повече за функциите и представянето на Ivacy.

Опитайте Ivacy Днес!

9. VyprVPN 

Лесен за използване интерфейс и бърза настройка, за да улесните достъпа до BBC iPlayer

vyprvpn устройство

Основните характеристики на VyprVPN

 • 200 000 IP адреси по целия свят
 • Надеждни връзки
 • Пет едновременни връзки
 • 24/7 поддръжка на живо
 • Шифроване от висок клас
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Vudu, Amazon Prime Video, HBO GO и SHOWTIME
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Blackphone и смарт телевизори

VyprVPN има 700+ сървъра на места по целия свят, с повече от 200 000 IP адреси по целия свят. негов UK сървърът се намира в Лондон и могат лесно да заобиколят geoblocks на BBC iPlayer.

То предлага надеждни скорости и връзки, въпреки че е не толкова бързо, колкото другите доставчици. Потокът ми отне няколко минути, но след като натиснах игра, успях да гледам с минимално буфериране.

VyprVPN на приложението има удобен за потребителя интерфейс и е лесно за използване. Свързването с UK сървър е лесно и имате достъп до BBC iPlayer веднага.

Ти имаш пет едновременни връзки с един абонамент. Уверете се, че всички в къщата са свързани, за да запазите личната си информация и навиците си за сърфиране.

Най- Функцията VyprDNS защитава вашите DNS заявки и предотвратява всякакви течове. Има автоматичен превключвател за убийство който намалява онлайн трафика след нарушаване на VPN и 256-битово криптиране AES, също.

VyprVPN на Хамелеон уеб функция заобикаля строгата цифрова цензура, пробивайки геоблокове. Разгледайте нашия преглед на VyprVPN за да прочетете повече за тази функция и защо може да ви е необходима.

Ако сте на оградата около VyprVPN, помислете, че има 24/7 поддръжка за чат на живо и a 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да го изпробвате безрисково.

Изпробвайте VyprVPN днес!

10. Zenmate

Най-доброто за торентинг, заедно с поточно предаване, с P2P споделяне на всички сървъри във Великобритания

zenmate chromebook

Основните характеристики на Zenmate

 • 1400+ сървъра по целия свят и 200+ във Великобритания
 • Бързи скорости
 • Пет едновременни връзки
 • P2P споделяне на всички сървъри във Великобритания
 • Криптиране с военен клас, превключвател за автоматично убийство и NAT защитна стена
 • Работи с: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, YouTube, SHOWTIME, HBO GO и Amazon Prime Video
 • Съвместим с: macOS, iOS, Windows, Android, Firefox, Chrome и OpenVPN

Zenmate има над 1400 сървъра в 35+ страни, с над 200 сървъра в два големи градове във Великобритания.

е надежден за бързо заобикаляне на гео ограниченията на BBC iPlayer и стрийминг в HD с минимално буфериране и изоставане.

Планирайте да използвате VPN за торент заедно с поточно предаване? Всички сървъри на Zenmate във Великобритания позволяват споделяне на P2P.

Ти имаш неограничена честотна лента и данни да гледате колкото искате с бързи скорости. Плюс това имате пет едновременни връзки да предавате поточно на всички устройства на вашето домакинство.

Сигурността на Zenmate е от висок клас, като има защити 256-битово криптиране на AES, стриктна политика без регистрация и превключвател за автоматично убиване. 

Има също DNS защита от течове и NAT защитна стена за да ви предпази от кибератаки и хакери.

Изкушен от това, което Zenmate може да предложи? Можете да го изпробвате безрисково с него 14-дневна гаранция за връщане на пари или 7-дневен безплатен пробен период.

Може би искате да прочетете повече, преди да се регистрирате. Не се притеснявайте, няма нужда да търсите никъде другаде. Просто погледнете нашия подробен преглед, и ще намерите цялата информация, от която се нуждаете.

Опитайте Zenmate днес!

Гледайте BBC iPlayer в чужбина с VPN

Защо се нуждаете от VPN за iPlayer на BBC

Представете си това: вие сте готови да гледате Неговите тъмни материали от началото до края, само за да преминете към BBC iPlayer и да бъдете изправени пред това съобщение за грешка. Освен, че не е нужно да си го представяте, защото това е нещо, което сте твърде запознати, нали?

10 най-добри VPN мрежи за iPlayer на BBC, които наистина работят през 2020 г.

Причината да видите това съобщение е, че BBC iPlayer използва технология за геолокация за проследяване на вашето местоположение. Когато сте извън Обединеното кралство, геоблоковете ви спират да предавате поточно съдържание.

Дори ако живеете във Великобритания и вече имате акаунт на BBC iPlayer и просто пътувате до друга държава, все още не можете да предавате потоци.

Въпреки това, VPN ви помага да заобиколите тези гео ограничения.

Той свързва вашето устройство със сървър във Великобритания откъдето и да се намирате и тя предава вашата онлайн активност през защитен тунел. Това тунелът е отделен от всички останали интернет трафик и съхранява данните ви заключени, така че да не могат да бъдат проследени от никого, включително потенциални хакери или крадци на лични данни.

Когато сте свързани, VPN скрива истинското ви местоположение и всъщност ви дава нов, временен IP адрес във Великобритания. Това означава, че когато посещавате BBC iPlayer, смята, че сте във Великобритания, така че можете просто да натиснете възпроизвеждане на любимото си съдържание без никакви бариери.

Започнете стрийминг на BBC iPlayer сега!

Как тествахме най-добрите VPN за BBC iPlayer

Намирането на VPN за BBC iPlayer не е само за заобикаляне на geoblocks. Разбира се, имате нужда от VPN, който всъщност може да ви даде достъп до стрийминг платформата, но става въпрос за много повече от това.

Когато тествах всеки VPN, търсех големи скорости и надеждност. В крайна сметка, какво е по-досадно от това да се опитвате да гледате любимото си шоу, когато е бавно, размито и пълно с буфериране? С тези 10 VPN аз успях да предавам високо качество с надеждни и бързи връзки всеки път.

И не забравяйте, че ви трябват неограничени данни, за да можете да предавате поточно толкова, колкото искате, без ограничения. Това беше от съществено значение за всеки тестван VPN.

Търсех и впечатляващо покритие на сървъра във Великобритания. Колкото повече сървъри има VPN в целевата държава, толкова по-голяма е вероятността да имате по-добро поточно изживяване.

Ниският брой сървъри означава, че има по-малко IP адреси за BBC iPlayer за откриване и блокиране, така че е по-вероятно в крайна сметка да се натъкнете на geoblocks. Това също означава, че сървърите стават по-пренаселени, тъй като повече потребители се свързват с тях, което може да доведе до по-ниска скорост.

Разбира се, имате нужда и от VPN, което ще ви осигури сигурността онлайн. Погледнах внимателно мерките за сигурност на всеки доставчик, включително техните политики без регистрация, криптиране и протоколи за сигурност.

Потърсих и допълнителни функции, като автоматични превключватели за убийство и рекламни блокери, които са чудесни за добавяне на още един слой на защита на поверителността. Ако се чудите какво е превключвател за убийство и защо може да ви е необходим, вижте нашето подробно ръководство.

Често задавани въпроси

Безплатен ли е BBC iPlayer?

Да, BBC iPlayer е безплатен за използване. За да започнете поточно предаване, просто трябва да създадете акаунт и да изберете пощенски код във Великобритания.

Защо всички VPN не работят с BBC iPlayer?

BBC iPlayer е известен със своите здрави geoblocks. Лесно открива VPN технология, което означава, че много VPN IP адреси са блокирани.

Въпреки това, всички VPN в този списък са гарантирани за поточно предаване на BBC iPlayer. Но не забравяйте, че някои сървъри може да не работят, ако вече са открити и блокирани. Превключете към друг и опитайте отново, ако това се случи.

Мога ли да гледам BBC iPlayer в САЩ?

Да! Ще ви трябва VPN, за да гледате BBC iPlayer в САЩ. С помощта на VPN можете да се свържете със сървър във Великобритания, да настроите акаунт на BBC iPlayer и да започнете да стриймвате всичките си любими британски телевизионни предавания.

NordVPN е моят топ избор, благодарение на своите усъвършенствани функции, пламващи скорости и надеждност за стрийминг в ултра-HD.

Защо моето телевизионно шоу се буферира с VPN?

VPN ви свързва със сървър във Великобритания, за да можете да гледате BBC iPlayer. Ако сте в близък район, като Европа, обикновено ще имате по-добри скорости, отколкото ако сте от другата страна на света в САЩ или Австралия. Колкото повече разстояние има за пътуване на данни, толкова по-бавни са скоростите ви. Това може да доведе до буфериране, изоставане и размити снимки, когато предавате поточно предаване.

Въпреки това, надежден, високоефективен VPN харесва NordVPN предлага невероятни скорости без значение къде се намирате.

резюме

Намирането на VPN, което може да заобиколи технологията за геолокация на BBC iPlayer и да гарантира висококачествено, бързо предаване не е лесно.

Прекарах часове в проучване на най-добрите VPN, които могат да ви предложат и двете. Тези 10 първокласни VPN мрежи предлагат бързи скорости, надеждни връзки и висок клас сигурност за най-доброто изживяване на потока.

От всички тях, NordVPN е моята основна препоръка. Неговите светкавични скорости, лесната настройка на потока и постоянното заобикаляне на geoblock го превръщат в моя номер едно.

Следва ли Netflix в списъка ви? Тествахме много VPN мрежи, за да намерим и най-добрите такива за Netflix. Вижте нашите най-добри снимки.

Знаете ли, че можете да правите повече с VPN, отколкото просто стрийминг? Ако сте запален геймър, вижте нашия преглед на най-добрите VPN за игрови характеристики

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me