10 cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer care funcționează într-adevăr în 2020

Dacă încercați să vizionați emisiunile britanice preferate din afara Regatului Unit, veți ști că BBC iPlayer are o parte din cele mai dure geoblocuri a oricărui serviciu de streaming. Dar nu vă faceți griji - Am testat 37 de VPN-uri premium și alcătuiți o listă cu 10 cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer.

Cu unul dintre aceste servicii VPN de top (Recomand NordVPN pentru BBC iPlayer), vă veți bucura de cele mai recente aventuri ale Doctor Who sau vă veți alătura lui Benedict Cumberbatch și Martin Freeman, ca Sherlock și John Watson, la numărul 221B, Baker Street.

De unde știi care dintre cele mai bune 10 VPN-uri ale mele pentru BBC iPlayer este cea mai potrivită pentru tine? Am testat și am raportat concluziile mele cu privire la toate cele mai bune funcții ale lor pentru a vă ajuta să decideți.

Scurt la timp? Iată cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer

 1. NordVPN - Cel mai bun sistem universal pentru viteză, fiabilitate, performanță și preț. Stream BBC iPlayer fără probleme cu funcția SmartPlay.
 2. ExpressVPN - Streaming flexibil, fiabil, cu tuneluri divizate și viteze de aprindere.
 3. CyberGhost - Cel mai bun pentru newbies VPN, cu servere de streaming optimizate și configurare rapidă.
 4. Surfshark - O acoperire impresionantă a serverului în Marea Britanie și profiluri de streaming dedicate pentru BBC iPlayer.
 5. SaferVPN - Vitezele mari și conexiunile fiabile pentru streamingul BBC iPlayer în siguranță.
 • Și încă 5 VPN-uri premium pentru BBC iPlayer
 • Cum am testat și clasat aceste VPN-uri
 • De ce ai nevoie de un VPN pentru BBC iPlayer

Începeți cu NordVPN!


Ghid rapid - Cum să urmăriți BBC iPlayer cu un VPN

 1. Cumpărați și instalați un VPN cu o mulțime de servere în Marea Britanie. Recomandarea mea de top este NordVPN.
 2. Conectați-vă la un server din Marea Britanie.
 3. Mergeți la BBC iPlayer, înscrieți-vă sau conectați-vă și începeți să transmiteți emisiunile dvs. britanice preferate.
 4. BACSIS: Când vă înscrieți, site-ul web vă poate solicita un cod poștal din Marea Britanie, care arată ca acesta pentru Buckingham Palace: SW1A 1AA.

Start Streaming BBC iPlayer Today!

Cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer în 2020

După câteva ore de testare riguroasă, am trimis 37 de candidați premium la 10 cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer. Fiecare VPN din această listă vă permite curgeți în mod fiabil și constant, fără întârziere sau tamponare și nu există capace pe lățimea de bandă sau viteză. De asemenea, vă vor păstra în siguranță și în anonimat și vă vor permite să accesați alte servicii de streaming, cum ar fi Netflix și vă permite să torrent în siguranță.

BACSIS: Dacă nu puteți accesa BBC iPlayer pe unul dintre serverele furnizorului, treceți la un alt server din Marea Britanie. Uneori se întâmplă că câteva dintre serverele vânzătorului sunt blocate, dar altele vor funcționa.

1. NordVPN

Cel mai bun VPN general pentru BBC iPlayer

Dispozitive NordVPN

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • 5.400+ servere peste tot în lume și 580+ în Marea Britanie
 • Vitezele de fulgere rapide
 • Funcție SmartPlay proiectată pentru streaming
 • Adrese IP dedicate
 • Criptare de grad militar și blocant de reclame încorporat
 • Șase conexiuni simultane
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Disney +, Sky Go, Hulu, HBO GO și Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Windows, Android, Linux, browsere și routere

NordVPN are peste 5.400 de servere din peste 55 de țări, și adaugă mereu mai multe. În Marea Britanie, are peste 580 de servere, care este cea mai mare acoperire din Marea Britanie pe care am văzut-o.

Este Funcția SmartPlay este de fapt proiectată pentru streaming, astfel încât să puteți accesa BBC iPlayer pe toate serverele britanice NordVPN. Această caracteristică combină tehnologia VPN cu Smart DNS, astfel încât să poată ocoli geoblocurile dure cu ușurință. Citiți mai multe despre funcția SmartPlay din NordVPN revizuirea noastră cuprinzătoare.

lui NordVPN vitezele sunt fulgere rapide. De fapt, conectarea la NordVPN poate de fapt, faceți-vă conexiunea mai rapidă, deci nu este de mirare că este VPN-ul nostru de top pentru vitezăAcest lucru vă garantează o transmisie rapidă de înaltă calitate, fără nici un fel de tamponare.

Există date nelimitate, de asemenea, deci nu există restricții cu privire la cât de mult poți transmite fluxul.

O altă caracteristică excelentă pentru streaming este Adrese IP dedicate. Aceasta înseamnă că poți cumpărați o adresă IP pe care o utilizați numai dvs., în partea de sus a abonamentului.

De ce este atât de important? Bine, o adresă IP dedicată înseamnă că BBC iPlayer este mai puțin probabil să crezi că folosești un VPN, întrucât există doar dvs. cu acea adresă IP unică - la fel ca și cum nu utilizați o VPN. Înseamnă, de asemenea, că niciun alt utilizator nu vă împărtășește adresa IP, deci nu are viteze lente.

NordVPN are un blocant de reclame încorporat, CyberSec, care oprește apariția oricărui pop-up enervant în timp ce faceți streaming. De asemenea te protejează de malware și atacuri de phishing.

VPN vă menține în siguranță cu cel mai avansat protocol de securitate, OpenVPN, pe langa Criptare AES de 256 biți. De asemenea, oferă o politică strictă fără jurnaluri, un comutator automat de omor și protecție împotriva scurgerii DNS.

Puteți avea până la șase conexiuni simultane cu un abonament, astfel încât să puteți utiliza mai multe dispozitive și să transmiteți fluxul de BBC iPlayer oriunde v-ați afla.

Gata să experimentezi de ce cred că NordVPN este cel mai bun? Încercați-l fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile. Și dacă ai nevoie de ajutor, asistența este întotdeauna la îndemână cu NordVPN Chat live 24/7.

Obțineți NordVPN azi!

2. ExpressVPN

Cel mai bun pentru streaming fiabil cu viteze mari

Dispozitive ExpressVPN

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • 3.000 de servere mai mult în toată lumea, inclusiv 4 locații din Marea Britanie
 • Viteze de aprindere
 • Tunelarea despărțită
 • Politica de criptare și logare zero de lider în industrie
 • Comutator automat de omor
 • Cinci conexiuni simultane
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Netflix, CBC, NBC, HBO GO, Hulu
 • Compatibil cu: Windows, Android, macOS, iOS, Apple TV, Chrome, Firefox

ExpressVPN este un VPN super-rapid, care este excelent pentru streaming. Are 3.000+ servere de pe glob, inclusiv mai multe în Marea Britanie.

Acesta ocolește geoblocurile BBC iPlayer cu ușurință și viteze de aprindere înseamnă că vă puteți transmite în ultra HD fără întârziere.

Folosiți ExpressVPN test de viteză integrat pentru a vedea ce servere din Marea Britanie au cele mai bune performanțe în ceea ce privește latența și viteza de descărcare. Acest lucru vă asigură că veți obține cele mai bune viteze de fiecare dată.

ExpressVPN are date nelimitate, De asemenea, dacă doriți să vizionați emisiunea TV după emisiuni TV, puteți.

Căutați să faceți flux din timp? ExpressVPN permite până la cinci conexiuni simultane astfel încât să puteți continua emisiunea preferată de televiziune britanică la naveta de dimineață sau în timp ce lucrați.

Tunelarea despărțită este una dintre caracteristicile marcante ale ExpressVPN. Poti controlați aplicațiile pe care le utilizați prin VPN și pe care le lăsați necriptate. Acest lucru înseamnă că puteți transmite fluxul pe BBC iPlayer pe mobil prin intermediul aplicației, de exemplu, și puteți folosi în continuare aplicațiile bancare online și de social media cu adresa dvs. IP locală.

ExpressVPN are securitate de vârf, inclusiv AES 256 biți criptare, o politică de logare zero și un comutator de oprire automată.

Este Protecția împotriva scurgerilor DNS și IP oprește orice scurgeri accidentale care vă pot dezvălui locația reală sau activitatea online. Puteți citi mai multe despre protecția împotriva scurgerilor DNS și IP și de ce este importantă recenzia noastră ExpressVPN.

Gata de plecare? Ați descărcat deja și aveți nevoie de ajutor cu pașii următori? Există un Chat live 24/7 dacă ai nevoie de sprijin, plus tutoriale și ghiduri pas cu pas.

ExpressVPN este pentru dvs.? Încercați-l fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile.

Stream BBC iPlayer cu VPN Express!

3. CyberGhost

Cel mai bun VPN pentru newbies și configurare rapidă în streaming

ciberghost multiple dispozitive

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • 5.700+ servere la nivel global cu 400+ în Marea Britanie
 • Servere de streaming optimizate pentru BBC iPlayer
 • Vitezele de fulgere rapide
 • Aplicație ușor de utilizat
 • Criptare AES de 256 biți, blocant de anunțuri și politică fără jurnal
 • Chat live 24/7
 • Șapte conexiuni simultane
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Disney +, NBC, Hulu, MTV și FOX
 • Compatibil cu: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, browsere și routere

Nou pentru VPN-uri? CyberGhost este o alegere excelentă pentru streaming BBC iPlayer, cu q-ul săuconfigurare uick și pași cu un singur clic.

Are o rețea globală de răspândire peste 5.700 de servere din 90 de țări, inclusiv peste 400 în Marea Britanie. Aceasta înseamnă o mulțime de opțiuni pentru obținerea online și riscul mai mic de supraaglomerare.

Oferte CyberGhost viteze impresionante. În timpul testelor mele, puteam accesa cu ușurință BBC iPlayer și fluxul fără probleme. De asemenea are date nelimitate, astfel încât să puteți viziona toate emisiunile preferate de televiziunea britanică una după alta.

Pentru a facilita și mai ușor acordarea, CyberGhost are profiluri de streaming dedicate pentru BBC iPlayer. Accesați unul dintre serverele sale optimizate și veți avea o viteză super-rapidă pentru streaming-ul fără buffer.

Există un blocant de reclame încorporat care oprește anunțurile enervante de la întreruperea dvs. și vă protejează dispozitivul de malware și încercări de phishing.

Aveți prieteni și familie care, de asemenea, fluxul? CyberGhost permite până la șapte conexiuni simultane astfel încât să puteți proteja și transmite în flux toate dispozitivele.

CyberGhost vă păstrează în siguranță Criptare AES pe 256 biți și protocoale de securitate multiple, inclusiv protocolul OpenVPN lider în industrie.

Aveți și voi un comutator de omor automat și o politică de înregistrare zero pentru un plus de confidențialitate în timp ce transmiteți.

Dacă sunteți în căutarea de a face fluxuri și fluxuri, veți iubi CyberGhost permite partajarea P2P pe serverele sale ba chiar are cele optimizate pentru a vă conecta. Verifică recenzia noastră despre CyberGhost pentru a citi mai multe despre serverele sale optimizate și modul în care funcționează.

Cu serviciul caracteristica de tunel divizat, puteți răsfoi local folosind adresa dvs. IP reală în timp ce vă conectați cu strictețe ca și cum ați sta în Marea Britanie.

Ai decis că CyberGhost este potrivit pentru tine. Acum, încercați-l fără riscuri, profitând de acestea Garanție de returnare de 30 de zile. 

Aveți întrebări despre cum să începeți sau ce să faceți în continuare? Folosiți CyberGhost Chat live 24/7. Consilierii săi sunt de ajutor și vă vor găsi rapid un răspuns la orice aveți nevoie.

Obține CyberGhost Today!

4. Surfshark

Cel mai ieftin VPN pentru BBC iPlayer

SurfsharkVPN

Caracteristicile cheie ale lui Surfshark

 • 1.040+ servere din peste 60 de țări, inclusiv în Marea Britanie
 • Viteze rapide, fiabile
 • Transfer de date nelimitat
 • Blocator de anunțuri încorporat
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Criptarea AES de 256 biți, un comutator automat de omor și politica de logare zero
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO GO, ESPN, SHOWTIME și DAZN
 • Compatibil cu: Android, Windows, iOS, macOS, Chromebook, routere și Amazon Fire TV

Surfshark are peste 1.040 de servere din peste 60 de țări, inclusiv Marea Britanie. Deși nu sunt la fel de mulți ca alți furnizori de frunte, există încă o mulțime de adrese IP disponibile pentru streaming rapid și fiabil pe BBC iPlayer.

Ofera lățime de bandă și date nelimitate, pentru a vă putea bucura de toate emisiunile TV preferate, fără restricții. Am putut viziona episodul după episod cu viteze și calitate superioară în timpul testelor mele.

Vrei BBC iPlayer cu tine oriunde te duci? Surfshark permite conexiuni simultane nelimitate. Conectați toate dispozitivele, astfel încât să puteți transmite în siguranță în fiecare cameră a casei dvs..

Are propriul său blocant de reclame încorporat, pe care îl numește funcția CleanWeb. Te protejează împotriva tentativelor de phishing, a malware-urilor și a urmărilor, dar, de asemenea, garantează streamingul neîntrerupt.

Surfshark are, de asemenea, un Funcția de tunel divizat Whitelister. Este un instrument util dacă doriți flexibilitate în timp ce faceți streaming. Puteți selecta BBC iPlayer sau browserul dvs. pentru a parcurge criptat VPN și puteți utiliza orice altceva cu adresa dvs. IP locală.

Este anonimatul și securitatea completă în timp ce fluxul este important pentru tine? O veți obține cu ajutorul lui Surfshark criptare de grad militar, politică de înregistrare zero și un comutator automat de omor. 

Are Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP pentru o confidențialitate și mai mare, în plus o caracteristică MultiHop care vă conectează la servere în mai multe locații. Aceasta înseamnă că este mai greu să urmărești un flux direct de trafic, deci ești și mai invizibil online. Suna interesant? Verificați cum funcționează funcția MultiHop recenzia noastră detaliată.

Suport-înțelept, Surfshark are un Chat live 24/7. Aveți nevoie de ajutor la instalare? Doriți să aflați mai multe despre ce altceva poate debloca serviciul? Salt pe chat pentru răspunsuri rapide. Nu beneficiază de riscuri de a testa pachetele bogate în caracteristici ale lui Surfshark atunci când profitați de acestea Garanție de returnare de 30 de zile.

Începeți cu Surfshark astăzi!

5. SaferVPN

Profiluri de streaming dedicate pentru o ușurință în utilizare

Dispozitive SaferVPN

Caracteristicile cheie ale SaferVPN

 • 700+ servere la nivel mondial și o mulțime de adrese IP din Marea Britanie
 • Servere concepute pentru streaming
 • Configurare și configurare ușoară
 • Protocoale de securitate multiple și criptare AES de 256 biți
 • Politica de logare zero
 • Cinci conexiuni simultane
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Sling TV, Amazon Prime Video, ESPN și HBO Now
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android, routere, browsere și Linux

SaferVPN are 700+ servere în peste 30 de țări, inclusiv servere special concepute pentru streaming. 

Selecția sa de servere din Marea Britanie înseamnă o mulțime de adrese IP diferite dintre care să alegeți. Fiecare este de încredere pentru deblocarea BBC iPlayer.

Transmiterea rapidă și SaferVPN vin ca pachet. Tu ai lățime de bandă și date nelimitate și viteze fulger sunt garantate.

Configurarea este ușoară și vă puteți conecta la un server în câteva secunde. Am putut să lansez VPN și să mă îndrept spre BBC iPlayer în cel mai scurt timp; deci, dacă vă grăbiți, este o opțiune excelentă pentru conexiuni rapide.

SaferVPN acceptă până la cinci dispozitive simultan, pentru a putea transmite BBC iPlayer pe mai multe dispozitive din gospodărie.

Este Extensie proxy pentru browser pentru Chrome face conectarea și mai ușoară. Trebuie doar să faceți clic pe addon decât să lansați VPN-ul complet pentru a cripta traficul. Această caracteristică criptează doar traficul browserului dvs., astfel încât să puteți transmite BBC iPlayer, dar utilizați celelalte aplicații ca de obicei.

Puteți alege dintre multiple protocoale de securitate, inclusiv OpenVPN preferat al industriei. De asemenea, acceptă IKEv2, care oferă viteze și mai bune.

SaferVPN are o politică strictă fără jurnal și un comutator automat de omor, menținerea confidențialității și anonimatului online. De asemenea, oferă Criptare AES de 256 biți pentru maximă securitate.

Nu vrei să știe nimeni ce faci? Poti înscrieți-vă la SaferVPN cu Bitcoin pentru a vă ascunde cu adevărat identitatea.

Daca ai nevoie de ajutor, agenții de asistență live sunt la îndemână 24/7. Puteți accesa acest serviciu chiar înainte de a vă înscrie. Există și ghiduri pas cu pas, deși configurarea este atât de simplă, probabil că nu veți avea nevoie de ele.

Aproape de a comite? lui SaferVPN Garanție de returnare de 30 de zile vă permite să-l testați fără riscuri, astfel încât să puteți fi sigur că faceți alegerea corectă. Vrei să citiți mai multe despre SaferVPN? Punem la încercare caracteristicile sale recenzia noastră detaliată.

Încercați SaferVPN astăzi!

6. PrivateVPN

Cel mai bun pentru configurare rapidă și streaming rapid și sigur

Dispozitive PrivateVPN

Caracteristicile cheie ale PrivateVPN

 • 150+ servere la nivel global și 6 servere din Marea Britanie
 • Viteze rapide
 • Chat live 24/7
 • Șase conexiuni simultane
 • Criptare de grad militar, fără jurnaluri și un comutator automat de omor
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, SHOWTIME, HBO GO și ESPN
 • Compatibil cu: iOS, macOS, Windows, Android, Kodi, browsere și routere

PrivateVPN are o rețea de server destul de mică 150+ servere din 60 de țări, dar nu vă lăsați să vă păcăliți să credeți că acest VPN nu va fi performant.

Are șase servere din Marea Britanie și toate sunt fiabile pentru deblocarea BBC iPlayer. De obicei este lovit și ratat cu serverele altor furnizori, dar ai garantat streamingul cu PrivateVPN.

Are lățime de bandă și date nelimitate, iar viteza sa este impresionantă. Puteți viziona toate serialele dvs. TV preferate, fără tamponare enervantă sau cu întârziere.

O altă caracteristică excelentă? PrivateVPN permite până la șase conexiuni simultane. Aceasta înseamnă că puteți să faceți flux în autobuz în timp ce altcineva privește acasă, la bibliotecă și la birou.

Folosește Criptare AES 2048 biți și 256 biți pentru a vă păstra securitatea și datele dvs., plus o politică strictă fără jurnaluri și că totul este important comutator automat pentru a proteja împotriva abandonului conexiunii.

Există un chat live disponibil 24/7 și o bancă de ghiduri de configurare dacă aveți nevoie de sprijin.

Are o Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să puteți încerca pe termen lung. Aveți nevoie de asta? Consultați proba sa gratuită de 7 zile. În orice caz, veți experimenta caracteristicile sale premium fără riscuri.

Dacă doriți să aflați mai multe despre PrivateVPN înainte de a vă alege, consultați recenzia noastrăAm acoperit tot ce trebuie să știți.

Stream BBC iPlayer cu PrivateVPN!

7. Scutul Hotspot

Conexiuni sigure, rapide și sigure pentru streaming BBC iPlayer

dispozitive de protecție hotspot

Caracteristicile cheie ale Hotspot Shield

 • Peste 3.200 de servere din peste 70 de țări
 • Viteze de aprindere
 • Cinci conexiuni simultane
 • Securitate extremă
 • Chat live 24/7
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, YouTube, HBO GO, HBO Now și DAZN
 • Compatibil cu: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox și Chromebook

Hotspot Shield oferă viteze fulger-rapide pe toate serverele sale pentru o transmisie rapidă și fiabilă. De fapt, a ajuns la al treilea loc în revizuirea noastră cu cele mai rapide VPN-uri.

De asemenea, are o rețea globală impresionantă 3.200+ servere din peste 70 de țări, cu o mulțime de adrese IP disponibile în Marea Britanie.

Scutul hotspotului serverele sunt optimizate pentru streaming. Cu lățime de bandă și date nelimitate, Am fost în stare să transmit pe BBC iPlayer în calitate HD fără nici un fel de buffering.

Toată lumea își dorește o viață ușoară, nu-i așa? Hotspot Shield oferă doar asta cu ajutorul său navigare ușoară și interfață simplă.

Cinci conexiuni simultane și fără reclame înseamnă că toată lumea din casă se poate întoarce pentru vizionarea neîntreruptă.

Hotspot Shield oferă criptare de grad militar, protecție anti-malware încorporată și înregistrare zero. Aceasta înseamnă că datele dvs. sunt în siguranță de hackeri, ISP-uri și chiar de la guvern.

Există un Chat live 24/7 daca ai vreo intrebare. Pariez că putem răspunde majorității, totuși consultați recenzia noastră completă de Hotspot Shield mai întâi.

Ești pregătit pentru o probă? Profitați de generosul Hotspot Shield Garanție de returnare de 45 de zile.

Încercați Hotspot Shield astăzi! 

8. Ivacy 

Adrese IP dedicate pentru streaming garantat

ivacy-dispozitive

Caracteristicile cheie ale Ivacy

 • 58 de servere din Marea Britanie și 1.000+ peste tot în întreaga lume
 • Viteze rapide
 • Adrese IP dedicate
 • Tunelarea despărțită
 • Criptare de grad militar și un comutator automat de omor
 • Protecție împotriva scurgerilor DDoS și IPv6
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, ESPN, HBO GO, HBO Now și Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: iOS, Android, Windows, Linux, Kodi, Raspberry Pi și televizoare inteligente

Ivacy este un VPN în curs de dezvoltare peste 1.000 de servere din peste 100 de locații, inclusiv 58 servere doar în Marea Britanie.

Fiecare server are lățime de bandă nelimitată, ca să te poți bucura viteze de aprindere în timp ce streaming-ul non-stop Top Gear sau Killing Eve.

lui Ivacy Adrese IP dedicate vă ușurează navigarea pe internet. Dacă banci online, de exemplu, este mai puțin probabil să fii blocat din contul tău dacă folosești un singur IP dedicat versus unul nou de fiecare dată. IP-urile statice înseamnă, de asemenea, că serviciile precum BBC iPlayer sunt mai puțin susceptibile să vă detecteze și să vă blocheze VPN-ul.

Tunelul Split este o altă caracteristică Ivacy care oferă mai multă flexibilitate în timp ce navighezi și faci streaming. Cu această componentă, controlați ce aplicații trec prin VPN și care utilizează conexiunea dvs. obișnuită.

La fel ca în toate celelalte VPN-uri din această listă, Ivacy acceptă mai multe conexiuni la dispozitive. Poti utilizați Ivacy pe cel mult cinci dispozitive simultan.

Sunteți securizat online Criptare AES de 256 biți, un comutator automat de omor și protecție DDoS. 

De asemenea, există Protecție împotriva scurgerilor IPv6 să vă păstrați locația fizică invizibilă și protecție împotriva programelor malware pentru a bloca virușii să vă infecteze dispozitivul.

Pentru orice asistență sau întrebări generale, puteți utiliza Ivacy Chat live 24/7.

Crezi că acesta ar putea fi cel cu care vrei să mergi? Ivacy oferă un Garanție de returnare de 30 de zile așa că poți încerca să fii sigur.

Dacă ai nevoie de mai convingător, consultați recenzia noastră pentru a citi mai multe despre caracteristicile și performanțele Ivacy.

Încercați Ivacy Today!

9. VyprVPN 

Interfață ușor de utilizat și configurare rapidă pentru a face ușor accesarea BBC iPlayer

dispozitivul vyprvpn

Caracteristicile cheie ale VyprVPN

 • 200.000 de adrese IP din întreaga lume
 • Conexiuni de încredere
 • Cinci conexiuni simultane
 • Suport live 24/7
 • Criptare high-end
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Vudu, Amazon Prime Video, HBO GO și SHOWTIME
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Blackphone și televizoare inteligente

VyprVPN are 700+ servere în locații de pe tot globul, cu peste 200.000 de adrese IP la nivel mondial. Este Serverul britanic este situat în Londra și poate ocoli cu ușurință geoblocurile BBC iPlayer.

Ofera viteze și conexiuni fiabile, deși este nu la fel de repede ca alți furnizori. Fluxul meu a avut nevoie de câteva momente pentru a se încărca, dar odată ce am apăsat play, am putut urmări cu o memorie minimă de buffering.

lui VyprVPN aplicația are o interfață prietenoasă și este simplu de utilizat. Conectarea la un server din Marea Britanie este simplă și aveți acces imediat la BBC iPlayer.

Tu ai cinci conexiuni simultane cu un abonament. Asigurați-vă că toată lumea din casă este conectată pentru a vă păstra informațiile personale și obiceiurile de navigare private.

Funcția VyprDNS vă protejează solicitările DNS și previne orice scurgeri. Există un comutator automat de omor care reduce traficul online după o întrerupere a VPN și Criptare AES pe 256 biți, de asemenea.

lui VyprVPN Funcția web Chameleon ocolește cenzura digitală strictă prin ruperea geoblocurilor. Verifică recenzia noastră despre VyprVPN pentru a citi mai multe despre această caracteristică și de ce este posibil să aveți nevoie.

Dacă sunteți pe gardul despre VyprVPN, considerați că are Suport pentru chat live 24/7 și a Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Încercați VyprVPN azi!

10. Zenmate

Cel mai bun pentru a face fluxuri alături de streaming, cu partajare P2P pe toate serverele din Marea Britanie

chromebook zenmate

Caracteristicile cheie ale Zenmate

 • Mai mult de 1.400 de servere la nivel mondial și peste 200 în Marea Britanie
 • Viteze rapide
 • Cinci conexiuni simultane
 • Partajare P2P pe toate serverele din Marea Britanie
 • Criptare de grad militar, un comutator automat de omor și firewall NAT
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Netflix, Hulu, YouTube, SHOWTIME, HBO GO și Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Windows, Android, Firefox, Chrome și OpenVPN

Zenmate are peste 1.400 de servere din peste 35 de țări, cu peste 200 de servere în două orașe majore din Marea Britanie.

Este de încredere pentru ocolirea rapidă a restricțiilor geografice ale BBC iPlayer și streaming în format HD cu tamponare minimă și întârziere.

Planificați-vă să utilizați un VPN pentru a torenta alături de streaming? Toate serverele din Marea Britanie ale Zenmate permit partajarea P2P.

Tu ai lățime de bandă și date nelimitate să urmăriți cât doriți cu viteze rapide. În plus, ai cinci conexiuni simultane pentru a difuza pe toate dispozitivele gospodăriei tale.

Securitatea Zenmate este de ultimă generație, cu protecții de genul Criptare AES pe 256 biți, o politică strictă fără jurnal și un comutator automat de omor. 

De asemenea, există Protecție împotriva scurgerilor DNS și un firewall NAT pentru a vă proteja împotriva atacurilor cibernetice și a hackerilor.

Tentat de ce are Zenmate de oferit? Puteți încerca fără riscuri 14 zile de returnare a banilor sau Proces gratuit de 7 zile.

Poate doriți să citiți mai multe înainte de a vă înscrie. Nu vă faceți griji, nu trebuie să mergeți în căutarea în altă parte. Doar consultați recenzia noastră detaliată, și veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

Încercați Zenmate astăzi!

Urmăriți BBC iPlayer în străinătate cu un VPN

De ce ai nevoie de un VPN pentru BBC iPlayer

Imaginează-ți acest lucru: ești pregătit să urmărești materialele întunecate de la început până la sfârșit, doar pentru a te îndrepta către BBC iPlayer și pentru a te confrunta cu mesajul de eroare. Cu excepția cazului, nu trebuie să vă imaginați, pentru că este ceva cu care sunteți prea familiar, corect?

10 cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer care funcționează într-adevăr în 2020

Motivul pentru care vezi acest mesaj se datorează faptului că BBC iPlayer folosește tehnologia geo-locației pentru a-ți urmări locația. Când sunteți în afara Regatului Unit, geoblocurile vă împiedică să transmiteți orice conținut.

Chiar dacă locuiți în Marea Britanie și aveți deja un cont BBC iPlayer și călătoriți doar într-o altă țară, tot nu puteți face flux.

Cu toate acestea, un VPN vă ajută să ocoliți aceste geo-restricții.

Conectează dispozitivul la un server din Marea Britanie de oriunde te-ai afla și îți trece activitatea online printr-un tunel securizat. Acest tunelul este separat de toate celelalte trafic de internet și vă păstrează datele blocate, astfel încât să nu puteți fi urmăriți de nimeni, inclusiv de potențiali hackeri sau hoți de confidențialitate.

Când sunteți conectat, VPN vă ascunde locația reală și de fapt vă oferă o nouă adresă IP temporară din Marea Britanie. Aceasta înseamnă că atunci când vizitați BBC iPlayer, credeți că sunteți în Marea Britanie, așa că puteți pur și simplu să apăsați redarea pe conținutul preferat, fără bariere.

Începeți să transmiteți fluxul BBC iPlayer acum!

Cum am testat cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer

Găsirea unui VPN pentru BBC iPlayer nu înseamnă doar ocolirea geoblocurilor. Sigur, ai nevoie de un VPN care să îți poată oferi de fapt acces la platforma de streaming, dar este cam mult mai mult decât atât.

Când am testat fiecare VPN, căutam viteze mari și fiabilitate. La urma urmei, ce este mai enervant decât să încerci să urmărești emisiunea preferată atunci când este lent, confuz și plin de tamponare? Cu aceste 10 VPN-uri, am putut de fiecare dată să transmit fluxuri de înaltă calitate cu conexiuni fiabile și rapide.

Și amintiți-vă, aveți nevoie de date nelimitate, astfel încât să puteți transmite fluxul cât doriți, fără restricții. Acest lucru a fost esențial pentru fiecare VPN testat.

Cautam de asemenea impresionant acoperire server în Marea Britanie. Cu cât mai multe servere are un VPN în țara țintă, cu atât este mai probabil să aveți o experiență de streaming mai bună.

Un număr scăzut de server înseamnă că există mai puține adrese IP pentru BBC iPlayer pentru a detecta și bloca, astfel că este mai probabil ca în cele din urmă să te confrunți cu geoblocuri. De asemenea, înseamnă că serverele devin mai aglomerate pe măsură ce mai mulți utilizatori se conectează la ele, ceea ce poate provoca viteze mai mici.

Desigur, aveți nevoie și de un VPN care vă va asigura securitatea online. M-am uitat atent la măsurile de securitate ale fiecărui vânzător, inclusiv politicile lor fără jurnal, criptarea și protocoalele de securitate.

Am căutat, de asemenea, funcții suplimentare, cum ar fi comutatoare automate de ucidere și blocante de anunțuri, care sunt minunate pentru adăugarea unui alt strat de protecție a vieții private Dacă vă întrebați ce este un comutator de ucidere și de ce este posibil să aveți nevoie de unul, consultați ghidul nostru detaliat.

Întrebări frecvente

BBC iPlayer este gratuit?

Da, BBC iPlayer este liber de utilizat. Pentru a începe streamingul, trebuie doar să creați un cont și să alegeți un cod poștal din Marea Britanie.

De ce nu funcționează toate VPN-urile cu BBC iPlayer?

BBC iPlayer este cunoscut pentru geoblocurile sale dure. Detectează cu ușurință tehnologia VPN, ceea ce înseamnă că multe adrese IP VPN sunt blocate.

Cu toate acestea, toate VPN-urile din această listă sunt garantate să difuzeze BBC iPlayer. Dar amintiți-vă, este posibil ca unele servere să nu funcționeze dacă au fost deja detectate și blocate. Treceți la altul și încercați din nou dacă se întâmplă acest lucru.

Pot viziona BBC iPlayer în SUA?

Da! Veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona BBC iPlayer în SUA. Folosind un VPN, vă puteți conecta la un server din Marea Britanie, puteți configura un cont BBC iPlayer și puteți începe să transmiteți toate emisiunile dvs. TV britanice preferate..

NordVPN este cea mai bună alegere a mea, datorită caracteristicilor sale avansate, vitezei de aprindere și fiabilității pentru streaming în ultra-HD.

De ce este emisiunea mea de buffer cu o VPN?

Un VPN te conectează la un server din Marea Britanie, astfel încât să poți urmări BBC iPlayer. Dacă vă aflați într-o zonă din apropiere, cum ar fi Europa, veți avea de obicei viteze mai bune decât dacă vă aflați în cealaltă parte a lumii în SUA sau Australia. Cu cât există o distanță mai mare pentru a parcurge datele, cu atât sunt mai mici viteza dvs. de obicei. Acest lucru poate provoca buffering, întârziere și imagini neplăcute atunci când faceți streaming.

Cu toate acestea, un VPN de încredere, performant, cum ar fi NordVPN oferă viteze uimitoare nu contează unde ești.

rezumat

Găsirea unui VPN care să poată folosi tehnologia geo-locației BBC iPlayer și să garanteze o transmisie rapidă de înaltă calitate nu este ușor.

Am petrecut ore întregi cercetând cele mai bune VPN-uri care vă pot oferi ambelor. Aceste 10 VPN-uri premium oferă viteze rapide, conexiuni fiabile și securitate de înaltă calitate pentru cea mai bună experiență de streaming.

Dintre toti, NordVPN este recomandarea mea de top. Vitezele rapide ale fulgerului, configurarea ușoară a fluxului și ocolirea constantă a geoblocului îl fac numărul unu.

Netflix este următorul pe lista dvs.? Am testat o mulțime de VPN-uri pentru a le găsi și cele mai bune pentru Netflix. Consultați alegerile noastre de top.

Știați că puteți face mai multe cu VPN-urile decât streamingul? Dacă sunteți un jucător avid, consultați recenzia noastră despre cele mai bune VPN-uri pentru performanța jocurilor

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me