10 cele mai bune VPN-uri GRATUITE pentru Mac în ianuarie 2020 – Care dintre ele este potrivit pentru dvs.


Dacă sunteți în căutarea unui VPN gratuit pentru MacBook-ul dvs. sau dacă aveți nevoie de un VPN pe care să îl utilizați în timp ce sunteți în vacanță, ați venit la locul potrivit. Am testat 37 de VPN-uri pe MacBook Pro și am găsit cele mai bune 10 VPN-uri gratuite bazat pe securitate, viteză și streaming.

VPN-urile gratuite pot fi o soluție excelentă, dar trebuie să alegeți cu atenție pentru a vă păstra MacBook-ul în siguranță. Servicii gratuite de încredere pot instala malware pe dispozitivul dvs. și vă pot scăpa informațiile personale sau locația.

Majoritatea serviciilor gratuite nu funcționează pe dispozitivele macOS. Cei care funcționează de obicei au viteze grave și limite de date. Dar asta ar putea fi cea mai mică dintre necazurile tale. Unele VPN-uri gratuite profită de dvs. și vă dăunează securității vânzând datele dvs. către terți pentru profit.

Vestea bună este că majoritatea VPN-urilor cele mai bine cotate oferă o perioadă de încercare gratuită, o garanție de returnare a banilor sau ambele. Puteți utiliza aceste garanții pentru a testa gratuit un VPN premium fără a vă angaja la abonament. NordVPN este recomandarea mea de top și are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să puteți utiliza funcțiile sale premium fără riscuri pentru o lună întreagă.

Dacă tot îți îndrepți orientarea către utilizarea unui VPN gratuit pe MacBook-ul tău, am făcut eforturi grele pentru tine. Am testat cele mai bune VPN-uri gratuite pentru siguranță, viteză și compatibilitate, pentru a vă oferi cele mai bune 10 VPN-uri gratuite pentru macOS.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Mac - Ghid rapid

 1. NordVPN - Recomandarea mea de top are caracteristici de securitate de top, conexiuni rapide și date nelimitate. Îl puteți încerca fără riscuri, cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile.
 2. Windscribe - 10 GB date gratuite pe lună, cu caracteristici premium de securitate și conexiuni de mare viteză, dar fără acces Netflix.
 3. ascunde-mă - 2 GB date gratuite pe lună, criptare de grad militar și cinci locații de server de mare viteză. Sunt suficiente date pentru a transmite în definiție standard timp de două ore, dar nu există un server din Marea Britanie, așa că nu puteți viziona BBC iPlayer.
 4. Scutul Hotspot  - Criptare lider în industrie și protecție anti-malware încorporată, dar limitată la doar 500 MB de date gratuite pe zi. Este suficient pentru doar patru ore de navigare ușoară sau 30 de minute de streaming în definiție standard.
 5. ProtonVPN - Date nelimitate gratuite și caracteristici premium de securitate, dar nu este permisă torentarea.

Care este captivul cu VPN-urile gratuite?

Un VPN gratuit de încredere poate fi soluție perfectă pentru utilizare pe termen scurt sau ocazional. Însă, există mai multe dezavantaje de care trebuie să fiți conștienți când vine vorba de utilizarea unui serviciu gratuit.

Securitate

Unele VPN-uri gratuite folosește tactici umbroase pentru a profita de tine. Ar putea compromite securitatea prin plantarea de trackere pe Mac sau prin vânzarea datelor către terți, expunându-vă la riscuri dăunătoare precum furtul de identitate. 

VPN-urile premium utilizează funcții avansate de securitate, cum ar fi criptarea de grad militar și comutatoarele de ucidere, care vă păstrează ascunse activitatea online și informațiile personale.

limitări

Majoritatea VPN-urilor gratuite vă limitează datele și lățimea de bandă. După ce ați depășit permisul de date, nu veți putea naviga sau transmite în flux. Lățimea de bandă limitată îți încetinește viteza conexiunii, ceea ce provoacă tamponare și întârziere.

Nu își actualizează adresele IP în mod regulat, facilitând identificarea și blocarea site-urilor de streaming precum Netflix. După ce IP-ul serverelor este blocat, nu veți putea debloca niciun serviciu de streaming.

VPN-urile premium își actualizează adesea adresele IP pentru a putea ocoli geoblocurile și filtrele. Acestea oferă o lățime de bandă și date nelimitate, astfel încât nu există limite cu privire la cât puteți urmări și naviga.

Compatibilitate

Foarte puține VPN-uri gratuite oferă aplicații pentru macOS. Am descoperit că majoritatea aplicațiilor VPN gratuite pentru macOS disponibile în App Store sunt învechite, strălucitoare și frustrante de utilizat. 

VPN-urile premium sunt concepute pentru a fi utilizate pe toate dispozitivele dvs., de la macOS și iOS la Linux și chiar la televizoare inteligente.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Mac ianuarie 2020

Deci, este posibil să găsiți un VPN sigur și gratuit? Da, este. Am testat 37 de VPN-uri gratuite pentru a găsi cele mai bune servicii pentru a vă asigura securitatea Mac-ului.

Amintiți-vă, totuși, VPN-urile gratuite au întotdeauna anumite limitări. Depinde doar de ceea ce ești dispus să faci compromisuri.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • Peste 5.000 de servere din 59 de țări
 • Date și lățime de bandă nelimitate
 • Vitezele de fulgere rapide
 • Criptare AES de 256 biți
 • Blocare de reclame și malware încorporate
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Funcționează cu: Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Disney +, Sling TV
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Windows, Android, Linux, routere, browsere

NordVPN este un serviciu premium o aplicație macOS excelentă, securitate de ultimă generație și date nelimitate. Este cea mai bună recomandare pentru Mac și îl puteți încerca fără riscuri, cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile. 

Vă puteți conecta la peste 5.000 de servere din 59 de țări. Cu alte cuvinte, puteți accesa conținut geoblocat din toată lumea. Și, există întotdeauna un server aproape de dvs., indiferent în ce țară vizitați.

Este rapid, fulger, ceea ce este excelent pentru navigare perfectă și streaming gratuit de buffer. Am testat mai multe țări diferite și am avut viteze fiabile și rapide în fiecare locație. 

Se poate ușor ocoli geo-restricțiile și blocurile VPN pentru a accesa Netflix SUA, Hulu, BBC iPlayer și alte site-uri de streaming populare. Puteți torrent în siguranță și pe serverele sale optimizate P2P.

NordVPN vă protejează MacBook cu securizare criptare AES de 256 biți, un comutator automat de omor și o politică strictă fără jurnaluri. Funcția sa de protecție împotriva scurgerilor DNS împiedică defectele de securitate din MacBook să vă dezvălui accidental solicitările DNS către furnizorul de servicii de internet (ISP).

Puteți bloca anunțuri și trackere cu funcția CyberSec încorporată. Acesta blochează automat orice site-uri suspecte sau ferestre pop-up care vă pot infecta dispozitivul cu malware. CyberSec blochează și reclame pe site-uri de streaming precum CWTV și YouTube, astfel încât să poți urmări fără întreruperi.

pentru că permite până la șase conexiuni simultane la dispozitiv, puteți proteja toate dispozitivele din gospodăria dvs. cu un singur cont NordVPN.

Dacă aveți probleme cu utilizarea aplicației NordVPN pe Mac, puteți utiliza aplicațiile NordVPN Chat live 24/7 pentru a contacta asistența tehnică.

Citiți mai multe despre motivul pentru care NordVPN este recomandarea mea de top pentru MacBook recenzia noastră.

Începeți cu NordVPN!

2. Parbriz

Windscribe-dispozitive noi

 • 10 GB date gratuite în fiecare lună
 • Servere de mare viteză în 10 locații
 • Suportă torentarea
 • Criptare de grad militar, comutator de ucidere și înregistrare zero
 • Blocare de reclame și malware încorporate
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, HBO GO și YouTube
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Android, Linux, Chrome și Firefox

Windscribe are o aplicație macOS sigură și simplă, care vine cu 10 GB date gratuite pe lună. Sunt suficiente date pentru a transmite câteva filme, dar nu pot accesa Netflix SUA sau Hulu.

Dacă aveți nevoie de date suplimentare, puteți obține un supliment de 5 GB prin tweitarea Windscribe.

Puteți accesa servere din 10 țări, inclusiv din SUA. Deoarece toți utilizatorii gratuite se conectează la aceste locații, serverele sunt deseori supraîncărcate. Vitezele de conectare au scăzut în timpul perioadelor de vârf, dar fluxul și navigarea au fost fără probleme, odată ce congestionarea s-a redus.

Puteți utiliza serverul său din Marea Britanie pentru a debloca BBC iPlayer, iar serverul american poate debloca HBO GO, dar nu Netflix SUA sau Hulu. Serverele sale optimizate Netflix sunt disponibile numai pentru utilizatorii premium.

Suporta conexiuni P2P, iar alocația sa generoasă de date îl face ideal pentru descărcarea fișierelor mari. Puteți să-l utilizați pentru a ocoli cenzura digitală.

Windscribe vă protejează Mac-ul cu Criptare de 256 biți, un comutator automat de omor și protecție împotriva scurgerii DNS. Păstrează un politica fără jurnale, deci datele dvs. nu sunt stocate niciodată. Comutatoarele Kill și protecția împotriva scurgerii DNS sunt disponibile de obicei numai cu pachete VPN premium.

Blocatorul său de reclame încorporat, R.O.B.E.R.T., oprește ferestrele de tip pop care vă întrerup sesiunea de streaming sau vă infectează Mac-ul cu malware. De asemenea, blochează trackerele.

Aplicațiile Windscribe sunt ușor de instalat și de utilizat. Mi-a luat mai puțin de cinci minute pentru a descărca și instala aplicația macOS. Oferă conexiuni simultane nelimitate, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele simultan.

Chat-ul live 24/7 este disponibil pentru utilizatori gratuit și premium. Dacă chatbotul, Garry, nu vă poate răspunde la întrebare, vă referă la un agent de asistență umană. Pe site-ul web există și un sistem de asistență cu bilete.

Vedeți de ce Windscribe a ocupat locul doi pe lista mea citind revizuirea noastră detaliată a performanței.

Obțineți Windscribe gratis!

3. ascunde.me

HideMe-dispozitive

 • 2 GB date gratuite în fiecare lună
 • Cinci locații server
 • Funcție de tunel Split
 • Criptare de grad militar, comutator de omor și protecție împotriva scurgerii IP
 • Politica de logare zero
 • Funcționează cu: Netflix Canada, Amazon Prime Video, HBO GO, Sky Go, YouTube
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Android, Linux și browsere

hide.me oferă în fiecare lună 2 GB date gratuite și acces la serverele din SUA, Canada, Singapore și Olanda. 2 GB este suficient pentru a verifica e-mailurile și a transmite fluxul în definiție standard timp de două ore, dar nu este suficient să torrent sau să vizionezi un maraton de film.

pentru că nu trebuie să vă înregistrați pentru a utiliza planul gratuit, nu există riscul ca informațiile dvs. să cadă în mâinile greșite.

aplicația macOS a lui hide.me se conectează automat la serverul VPN dacă conexiunea dvs. scade. Nu am observat nicio scădere a conexiunii în timpul testelor mele, iar serverele sale sunt foarte rapide. Vitezele de conectare ale mele erau fiabile pe fiecare server.

Am putut debloca Netflix în Canada, dar nu și în SUA. Nu puteți transmite servicii de streaming bazate în Marea Britanie, cum ar fi BBC iPlayer, deoarece serverele britanice hide.me sunt disponibile numai pentru utilizatori premium.

Una dintre caracteristicile marcante ale hide.me este tunelul său împărțit. Puteți direcționa o parte din traficul dvs. prin VPN, iar restul prin adresa IP locală. Tunelul Split vă permite să accesați site-urile web și dispozitivele wireless din rețeaua locală fără a vă deconecta VPN-ul. Doar câteva VPN premium oferă acest lucru și nu este ceea ce văd adesea cu VPN-urile gratuite.

Oferă caracteristici excelente de securitate, inclusiv Criptare AES de 256 biți, o politică strictă fără jurnaluri și comutatorul de importanță importantă. Utilizează mai multe protocoale VPN, inclusiv OpenVPN.

Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor IP. Uneori, defecțiunile dispozitivului și ale software-ului pot dezvălui adresa dvs. IP reală către site-uri și aplicații. Protecția de scurgere IP integrată de hide.me vă păstrează ascuns IP-ul, chiar dacă există o problemă.

Nu există reclame, și puteți accesa serviciul său prietenos de asistență pentru clienți 24 de ore din 24, prin chat live.

Consultați rezultatele testelor noastre hide.me. 

Obține gratis hide.me gratis!

4. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

 • 500 MB de date gratuite pe zi
 • Viteze de încredere și un singur server gratuit în SUA
 • Criptare de grad militar, comutator de ucidere și protecție împotriva malware
 • Funcționează cu: YouTube și Kodi
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Windows, Android și browsere

Scutul hotspotului ușor de utilizat, aplicație dedicată pentru Mac utilizează protocolul unic Catapult Hydra, care este conceput pentru a îmbunătăți viteza de conectare și latența. Poti curgeți aproximativ 30 de minute pe zi cu 500 MB de date, dar planul gratuit vă limitează la un singur server din SUA.

Nu puteți utiliza Hotspot Shield pentru a debloca Netflix SUA, Amazon Prime Video sau HBO GO. Totuși, poate accesa videoclipuri YouTube geoblocate și suplimente Kodi.

Am putut să răsfoiesc cu lag minim. Dar, deoarece toți utilizatorii săi liberi se conectează la locația din SUA, serverul său gratuit este adesea supraîncărcat. În timpul perioadelor de vârf, viteza de conectare poate scădea.

Versiunea gratuită oferă aceeași protecție la nivel înalt ca abonamentul plătit. Există criptare de grad militar și un comutator de omor încorporat. Aceasta înseamnă că dacă serverul eșuează, locația dvs. rămâne ascunsă de ISP-ul dvs..

Este protecție anti-malware încorporată blochează site-urile web suspecte pentru a vă proteja de potențialele infecții malware și înșelătorii de phishing.

Hotspot Shield este acceptat de anunțuri. Politica sa de confidențialitate prevede că împărtășește locația dvs. aproximativă și identificatorii de dispozitiv cu Google pentru a ajuta la crearea de reclame vizate. Cu toate acestea, este doar locația dvs. aproximativă. Deoarece IP-ul dvs. real este mascat, Google poate vedea doar adresa IP a serverului VPN.

Puteți conecta un singur dispozitiv cu planul gratuit, astfel încât să nu puteți proteja orice alte dispozitive atunci când utilizați MacBook. Aveți acces la secțiunea sa extinsă de întrebări frecvente, dar nu există nicio opțiune pentru asistență live cu planul gratuit.

Vedeți cum a funcționat Hotspot Shield în testele noastre extinse, consultând recenzia noastră.

Obțineți Hotspot Shield gratuit!

5. ProtonVPN

Dispozitivele ProtonVPN iOS

 • Date nelimitate gratuite
 • Servere în trei țări
 • Criptare de grad militar
 • Blocator de anunțuri încorporat
 • Funcționează cu: YouTube și Kodi
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Android, Windows și Linux

Oferte ProtonVPN lățime de bandă și date nelimitate gratuite, deci nu există restricții cu privire la cât timp puteți naviga.

in orice caz, nu îl puteți folosi pentru a debloca site-uri de streaming, și nu permite torentarea, fie. Poate să ocolească cenzura digitală, de aceea, dacă aveți nevoie de un VPN pentru a accesa YouTube, Google sau conturile de social media, ProtonVPN este o alegere bună.

Vă puteți conecta la servere din trei țări - SUA, Olanda și Japonia. Serverele limitate înseamnă că nu puteți accesa site-uri geoblocate sau servicii de streaming din orice altă țară.

Prin urmare, ProtonVPN nu permite conexiuni simultane puteți să-l utilizați un singur dispozitiv la un moment dat. Dacă doriți să vă protejați telefonul mobil sau tableta, precum și Mac-ul dvs., trebuie să faceți upgrade la planul premium.

Fii pregătit și pentru viteze de conectare lente. În timpul testelor mele, am constatat că conexiunea mea a fost în mod deliberat accelerată, ceea ce este frustrant atunci când navighezi și vizionezi videoclipuri. Este destul de rapid pentru a încărca site-uri web, dar este prea lent pentru a viziona videoclipuri HD YouTube.

Caracteristicile de confidențialitate ale ProtonVPN sunt excelente. Utilizează criptarea AES de 256 biți și o alegere de IKEv2 / IPSec sau L2TP / IPSec pentru a vă păstra datele în siguranță. Există o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că niciuna dintre datele sau activitatea dvs. online nu este stocată sau partajată în altă parte.

ProtonVPN include, de asemenea un blocant de anunțuri încorporat cu aplicația sa macOS, care permite o navigare ușoară fără întreruperi.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară, puteți lua legătura prin intermediul sistemului de ticketing al ProtonVPN. Vă vor răspunde prin e-mail, de obicei în 24 de ore.

Citiți mai multe despre caracteristicile ProtonVPN în recenzia noastră.

Obține ProtonVPN gratuit!

6. TunnelBear

dispozitive de tunel

 • 500 MB de date gratuite în fiecare lună
 • Severs în 23 de țări
 • Permite torentarea
 • Criptare super-sigură, comutator de ucidere și modul GhostBear
 • Funcționează cu: YouTube, Google, Kodi și HBO GO
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Windows, Android, Chrome, Firefox și Opera

Aplicația macOS TunnelBear este perfectă pentru începători datorită interfeței sale ușor de utilizat.

Ofera viteze rapide pe serverele din 23 de țări, inclusiv SUA și Marea Britanie. Planul gratuit oferă doar 500 MB de date pe lună. Acest lucru este suficient pentru a viziona 30 de minute de canalul YouTube preferat, dar nu puteți descărca fișiere mari. Puteți obține încă 1 GB de date gratuite prin retușarea TunnelBear.

din pacate, nu puteți utiliza TunnelBear pentru streaming. Nu am putut să urmăresc Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer sau ITV Hub. Cu toate acestea, permite torrenting.

TunnelBear folosește criptarea de 256 biți pentru a vă păstra Mac-ul în siguranță. Politica sa fără jurnaluri înseamnă că datele dvs. și activitatea de navigare sunt complet anonime și niciodată înregistrate.

Puteți utiliza modul GhostBear pentru a ocoli cenzura și inspecția profundă a pachetelor (DPI). Face ca datele dvs. să pară ca un trafic regulat către agențiile de supraveghere guvernamentale și firewall-uri. Îl poți folosi chiar pentru a ocoli Marele Firewall din China.

Sistemul său de asistență pentru clienți cu bilet este accesibil atât pentru utilizatorii gratuit, cât și pentru cei premium.

Puteți afla mai multe despre TunnelBear citind recenzia noastră.

Obțineți TunnelBear gratuit! 

7. VPN Opera

dispozitiv android operavpn

 • Date nelimitate gratuite
 • Trei locații server
 • Funcționează cu: Netflix Suedia, YouTube și HBO GO
 • Compatibil cu: browserul Opera

OperaVPN este o extensie de browser pentru Opera. Oferă date și servere gratuite nelimitate în trei locații, dar trebuie să instalați browserul Opera pe MacBook pentru a-l putea utiliza.

Pentru că este doar o extensie de browser, traficul dvs. este criptat doar atunci când utilizați browserul Opera. Orice faceți în afara browserului utilizează adresa dvs. IP locală și nu este criptat.

Puteți alege dintre servere din Europa, Asia sau America. Nu puteți selecta anumite țări din aceste regiuni, ceea ce înseamnă că nu puteți utiliza Opera VPN pentru a ocoli geoblocurile.

Când am încercat să acces Netflix SUA și Canada, m-a deviat automat către Netflix Suedia. Puteți viziona această bibliotecă fără probleme.

Nu am putut accesa BBC iPlayer sau ITV Hub în timp ce m-am conectat la serverul european. De asemenea, nu am avut noroc cu Hulu. Cu toate acestea, puteam accesa HBO GO și YouTube.

Este Funcție de locație optimă te conectează la cel mai rapid server disponibil, dar viteza de conectare este încă destul de lentă.

VPN-ul este compatibil cu toate celelalte extensii ale Opera, inclusiv blocantul de reclame și tracker și extensia Facebook Messenger.

Există o secțiune de întrebări frecvente pe site-ul VPN al Operei, dar nicio altă formă de asistență pentru clienți.

Citiți mai multe despre motivul pentru care Opera VPN este una dintre recomandările mele de top din recenzia noastră.

Obține VPN Opera gratuit! 

8. Accelerarea

Accelerarea dispozitivelor

 • Servere în 37 de țări
 • 2 GB date gratuite în fiecare lună
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Permite torentarea
 • Funcționează cu: HBO GO, Kodi și YouTube
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Windows și Android

Speedify oferă 2 GB date gratuite în fiecare lună, ceea ce este suficient pentru a asculta 400 de melodii sau a răsfoi pentru aproximativ 24 de ore. Are servere gratuite în 37 de țări, dar vă permite doar să vă conectați pe un dispozitiv simultan.

Folosește legarea canalului pentru a crește viteza de conectare și pentru a reduce latența. Această metodă combină două sau mai multe conexiuni la internet, cum ar fi date celulare și wi-fi. Vă crește viteza, dar, deoarece trimite mai mult de două ori mai mult trafic, utilizează de două ori mai mult din alocația dvs. de date pe internet. Aceasta înseamnă că puteți trece peste limitele dvs. de date wi-fi sau celulare destul de repede.

din pacate, Speedify nu poate ocoli geoblocurile Netflix. Nici nu am putut accesa BBC iPlayer, ITV Hub sau Hulu. Cu toate acestea, poate debloca HBO GO, suplimente Kodi și videoclipuri internaționale YouTube. De asemenea, puteți torrent pe oricare dintre serverele sale.

Speedify oferă criptare ChaCha, dar comutatorul său de ucid este disponibil numai cu aplicația iOS. MacBook-ul dvs. nu este protejat dacă conexiunea VPN nu reușește.

Website-ul său afirmă că are o politică fără jurnaluri. Săparea în politica de confidențialitate a Speedify arată că păstrează jurnalele parțiale. Vitezați stochează informații despre locația dvs. aproximativă, utilizarea lățimii de bandă și durata conexiunii dvs.. Nu vă conectează activitatea sau adresa IP.

Doriți să citiți mai multe despre Speedify? Vezi recenzia noastră.

Obțineți Speedify gratuit!

9. Betternet

dispozitivele betternet

 • 500 MB de date gratuite pe zi
 • Criptare AES de 256 biți
 • Conexiuni de mare viteză
 • Funcționează cu: YouTube și Kodi
 • Compatibil cu: macOS, iOS, Windows, Android și Chrome

Betternet oferă 500 MB de date gratuite pe zi. Căutați în jur de patru ore, dar nu sunt suficiente date pentru a torenta sau a juca jocuri online. De asemenea oferă doar un server gratuit, și are sediul în SUA. Nu puteți accesa site-uri geoblocate sau servicii de streaming bazate în afara SUA cu Betternet.

Vitezele lui Betternet au fost surprinzător de fiabile în timpul testelor mele. Cu atât de mulți utilizatori conectați la un singur server, rețeaua poate fi congestionată. Încă, Am putut răsfoi cu timpuri minime de încărcare. 

Betternet nu deblochează Netflix SUA sau Hulu. M-am confruntat cu un perete de plată premium când am încercat să accesez orice site-uri de streaming, cu excepția YouTube. Cu toate acestea, permite torrenting.

Este Criptare de 256 biți păstrează securitatea traficului dvs. pe internet, dar are o politică de jurnale parțiale. Nu vă înregistrează activitatea online, dar stochează informații despre locația și dispozitivul dvs. aproximativ.

Betternet vă afișează anunțuri în timp ce navigați. Împărtășește informațiile pe care le stochează cu terți, astfel încât să vă poată adapta anunțurile.

Este demn de remarcat faptul că sediul central al Betternet se află în jurisdicția acesteia Alianța 5/9/14-Eyes. Dar, deoarece nu vă logează activitatea de navigare, nu vă poate împărtăși istoricul internetului cu guvernul.

Am pus Betternet la test și am examinat cu atenție fiecare caracteristică pe care o oferă. Citit rezultatele din revizuirea noastră.

Obțineți Betternet gratuit! 

10. VPNBook

VPNBook

 • Date nelimitate gratuite
 • Opt locații de server
 • Criptare AES de 256 biți
 • Funcționează cu: Netflix SUA, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer și ITV Hub
 • Compatibil cu: Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS și Ubuntu (toate prin OpenVPN)

VPNBook oferă date gratuite nelimitate, și nu este necesar să înregistrați un cont pentru al utiliza. Sunt servere în opt locații globale, inclusiv SUA și Marea Britanie.

Spre deosebire de multe VPN-uri gratuite, acesta poate accesa Netflix SUA, Hulu și HBO GO. Vă puteți conecta la serverul britanic pentru a debloca BBC iPlayer și Hub-ul ITV. Nu vă puteți reface cu VPNBook.

În timpul testelor mele, m-am bucurat de viteze fiabile și am putut să curg fără a fi prea mult tamponat.

Instalarea VPNBook este puțin mai complicată decât în ​​cazul altor furnizori. Trebuie să descărcați aplicația OpenVPN din App Store și apoi să încărcați fișierul de configurare al serverului la care doriți să vă conectați în consola OpenVPN. Dacă sunteți după un server din Marea Britanie, trebuie să instalați proxy VPNBook în schimb.

Din fericire, există o mulțime de ajutor pe site-ul VPNBook pentru a începe. Puteți, de asemenea, să le trimiteți prin e-mail direct dacă aveți întrebări.

Ofera criptare de grad militar pentru a vă garanta securitatea în timp ce faceți streaming și răsfoiți.

Săpat în politica sa de confidențialitate a dezvăluit că stochează jurnalele parțiale, inclusiv adresa dvs. IP reală. Auditează aceste jurnale și le șterge săptămânal.

Aflați mai multe despre funcțiile VPNBook în recenzia noastră.

Obțineți VPNBook gratuit!

Întrebări frecvente

Care sunt riscurile folosirii unui VPN pe Mac-ul meu?

VPN-urile gratuite vă lasă vulnerabil la toate tipurile de riscuri.

Caracteristicile de securitate limitate înseamnă nu puteți fi sigur că conexiunea dvs. este sigură și privată. Multe servicii gratuite utilizează o criptare mai mică, ceea ce vă poate expune informațiile personale hackerilor și trackerilor și poate provoca scurgeri IP accidentale.

Uneori, Furnizorii VPN gratuite vând datele dvs. către terți, punându-vă în pericol furtul de identitate.

VPN-urile premium utilizează funcții avansate de securitate care vă păstrează complet anonim și în siguranță.

Are o viteză de impact VPN?

Un VPN premium vă poate îmbunătăți de fapt viteza de conectare. 

ISP-urile îți accelerează lățimea de bandă, mai ales atunci când faci streaming. Acest lucru provoacă întârziere și tamponare. Prin rutarea traficului dvs. direct către un server VPN, în loc de serverele ISP, puteți evita ocolirea accelerației și congestionarea rețelei. 

Totuși, același lucru nu se poate spune întotdeauna pentru servicii gratuite. De asemenea, multe VPN-uri gratuite îți accelerează lățimea de bandă pentru a încetini conexiunea. De obicei, aceasta vă va încuraja să treceți la un plan premium.

De unde știu câte date am nevoie?

Dacă doriți doar un VPN pentru o navigare rapidă și sigură, 500MB de date pe lună pot fi suficiente.

Cu toate acestea, dacă doriți să difuzați sau să jucați jocuri online, aveți nevoie de 10 GB pe lună sau mai mult.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru capacele de date atunci când utilizați un VPN premium, deoarece acestea oferă date nelimitate.

rezumat

Un VPN este cel mai bun mod de a vă proteja MacBook-ul în timp ce navigați, transmiteți și torrentați.

Este important să ne amintim că multe VPN-uri gratuite nu pot fi de încredere. Unii nu funcționează, iar alții îți pot compromite securitatea. Aceștia pot chiar să vândă informațiile dvs. personale pentru profit.

VPN-urile gratuite de pe lista mea sunt de încredere și în siguranță de utilizat, dar sunt cele mai potrivite ca soluții pe termen scurt, din cauza limitărilor lor.

Dacă căutați o soluție nelimitată pe termen scurt, vă recomand să încercați un serviciu premium, nelimitat NordVPN. Îl puteți testa fără riscuri, datorită garanției de returnare a sumelor de 30 de zile.

Colegii mei economiciți în buget au întocmit o listă cu cele mai bune oferte și cupoane VPN pentru a vă economisi bani. Vezi pagina noastră de cupoane pentru a explora cele mai noi oferte.

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur de unde să începeți? Puteți citi tot ce trebuie să știți ghidul nostru complet VPN.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me