10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmor


Ništa ne pobjeđuje osjećaj ide na odmor. Napokon se možete prepustiti svakodnevnom stresu i provesti nekoliko dana ili tjedana, ako budete imali sreće, putujući s obitelji.

Međutim, prije nego što se uspijete izvući, prvo se morate pozabaviti glavobolja od pakiranja. Ovo prilično stresno vrijeme mogu skinuti odmor prije nego što započne.

Važno je razmislite o odjeći i odlučite koje digitalne predmete trebate spakirati se prije nego što izađete iz kuće. Ti predmeti mogu pomoći pobrinite se da stignete na odredište bez da se izgubite, zaštitite se od kradljivaca identiteta i dodajte cjelokupnom užitku tvog putovanja.

Po mom iskustvu, ljudi su često na raskršću kada je u pitanju digitalno pakiranje za put, trošeći toliko vremena raspravljajući o onome što bi im trebalo donijeti da neizbježno zaborave poduzeti nešto važno.

Iako vam ne mogu reći koliko parova čarapa i donjeg rublja za spakiranje (iako za to postoji aplikacija), mogu vam reći koji gadgeti, gizmovi i aplikacije pružit će vam sigurnost i praktičnost na svom putovanju.

1. ExpressVPN 

10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmor Povezivanje s javnim WiFi-jem često je neophodno tijekom odmora. To su svjesni i hakeri i cyber kriminalci i često ih se može primijetiti kako se motaju po kafićima pokušavajući ukrasti privatne podatke s vašeg telefona. ExpressVPN je jedan od vodećih VPN-ova na tržištu i kodirat će vaše podatke, čineći ih pored nemogućeg da vam se hakira telefon.

Jedan od velikih perksusa ExpressVPN-a je što nemaju postavljena pitanja, 30-dnevna garancija povrata novca. To znači da ako planirate putovanje koje će vam trajati manje od mjesec dana uživajte u svim sigurnosti ExpressVPN-a besplatno.

2. Aplikacije za pametne telefone

10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmor

Postoje doslovno stotine aplikacija koje mogu biti korisne za vrijeme odmora. Budući da ih ne možemo sve nabrojati, ovdje su tri aplikacije koje moraju imati, a ako ih već nemate, odmah biste ih trebali preuzeti.

      1. PackPoint - Niste sigurni što spakirati ili koliko pari kratkih hlača trebate? PackPoint će tražiti vaše odredište, broj noćenja i neke od aktivnosti koje planirate raditi stvorit će listu pakiranja za vas.
      2. Waze - Uz Waze ne samo da ćete izbjeći da se izgubite, već i ovo GPS utemeljen u zajednici također će vam pomoći da izbjegnete promet s ažuriranjima u stvarnom vremenu i promjenama ruta. Sada možeš sići s puta i uživajte u odmoru što je prije moguće.
      3. Što ima - Osim što je a besplatna SMS usluga, WhatsApp vam također omogućuje izradu besplatni video i audio pozivi bilo kojem drugom korisniku WhatsApp-a na svijetu. Savršeno za održavanje kontakta s obitelji i prijateljima dok niste kod kuće.

 3. GoPro 

10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmorGoPro može, bez obzira koliko je dobra video kamera vašeg pametnog telefona zabilježite one posebne trenutke odmora na način o kojem vaš telefon može samo sanjati. Zakačite ga na kacigu za vrijeme vožnje bicikla ili je odnesite u vodu dok plivate i uhvatite te fantastične trenutke kristalno jasna visoka razlučivost.

4. Apexel 5 u 1 komplet objektiva za kameru

10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmor

Iako najbolji pametni telefoni mogu imati do 20 megapiksela, značajka zumiranja često je prilično slaba. Tu je Komplet objektiva Apexel za Android ili iPhone dobro dođe. To će vaše fotografije na sljedeću razinu. Apexel Kit uključuje a telefotografsko zum 15x objektiv, širokokutni objektiv, riblje oko, makro objektiv, i stativa, tako da se s kristalno čistih i impresivnih slika možete vratiti kući s odmora.

5. SanDisk memorijska kartica od 128 GB

10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmor Kada govorimo o memorijskim karticama, ne odlazite od kuće bez 128 GB memorijske kartice s SanDiska. Nema ništa frustriranije od postavljanja savršene slike samo za primanje obavijesti da na vašem telefonu nema više prostora (vjerujte mi iz iskustva). 128 GB će vam dati slobodu snimanja što više slika i video zapisa kako želite tijekom cijelog vašeg odmora.

6. Digitalna skala za prtljagu Travelon Pocket

10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmorAko ste poput mene, vjerovatno ste vagali prtljagu stojeći na vagi s vrećama u ruci, a zatim oduzimali težinu. Samo da dođete do aerodroma i otkrijete da ste čudom izgubili nekoliko kilograma na putu, a sad su vam torbe prekomjerne težine i trebate platiti naknadu.

S digitalnom skalom prtljažnog prostora Travelon nikada više nećete morati skakati na ljestvici s prtljagom. Samo prikopčajte ga na ručku torbe, podignite ga i dobit ćete točnu težinu u sekundi.

7. Zapaliti

10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmorKnjige se sakupljaju u težini i skupno. Ako ste strastveni čitatelj, zapaliti je neophodno za vaše putovanje. Ovaj tanki uređaj može istovremeno držati stotine knjiga  najbolji način čitanja dok ste na odmoru. Ako imate važeću knjižničnu karticu, možete čak i izvaditi nove knjige iz knjižnice ravno na svoj Kindle, tako da ćete uvijek imati šta za pročitati.

8. Chromecast 

10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmor Na kraju dugog dana možda ćete htjeti uzvratiti udarac i gledati TV. Međutim, na TV-u uvijek nije nešto dobro ili čak pristojno. Zato biste trebali donijeti ovaj mali Chromecast ključ koji može biti spojen na bilo koji televizor s HDMI priključkom. Potrebno je sekundu za povezivanje, a zatim možete uzvratiti i strujati Netflix s telefona ili prijenosnog računala na televizor ili pogledati slike i videozapise snimljene ranije tog dana.  

9. Ruksak protiv krađe

10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmorRuksak protiv krađe bio je izgrađen za tuku džepove koji vole plijeniti turiste. Dizajniran je sa skrivenim patentnim zatvaračima, tkaninom koja se ne može rezati, skrivenim džepovima i mnogim drugim slojevima zaštite. Iako je sve u redu, integriran je razlog što čini naš digitalni popis pakiranja USB priključak za punjenje smješten u ruksaku. Pomoću njega nikada nećete morati brinuti kako će baterija vašeg telefona nestati dok ste vani.

10. Ring.com10 aplikacija i naprava koje trebate digitalno spakirati za odmor

Iako je većina naprava napravljena sa sobom na godišnjem odmoru, Ring je uređaj koji ostaje kod kuće. Ovaj sjajna aplikacija struji videozapis aktiviran pokretom postavljen na ulazna vrata i oko vašeg imanja pravo na vaš telefon, tako da znate da je vaša kuća zaštićena dok nemate. 

Ako vam netko zazvoni ili kuca na vrata, možete razgovarati s njima i nikad neće znati da ste umjesto kuće kući miljama uživajući u odmoru svojih snova.

Sad kad ste digitalno zapakirani - idite na sjajan odmor

Ako se pravilno spakujete, odmor možete započeti na desnoj nozi. Učinio sam sve što mogu kako bih vam pomogao da vam pošaljem sve potrebne uređaje i uređaje kako biste ovaj odmor učinili nezaboravnim (i zaštitili svoju kuću). Ostalo je na vama.

Tražite druge savjete za putovanja? Smislili smo kako uštedjeti novac na letovima i hotelima s VPN-om.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me